Ana SayfaÜnlülerAşkını ilan etti! Alişan'dan süpriz hamle geldi!

İlgili Postlar

Aşkını ilan etti! Alişan’dan süpriz hamle geldi!

Birlikte oldukları konuşulan ancak sessiz kalmayı tercih eden çift, sonunda aşklarını ilan ettiler.Daha önce magazin dünyasında herkes Alişan’ın gönlünü Buse Varol‘a kaptırdığını konuşuyordu. Şimdi ise Alişan, Buse Varol’a olan aşkını ilan etti!

Alişan Gönlünü Rol Arkadaşına kaptırdı

Buse Varol fotoğrafını ‘Rüzgâr esti üstüme üstüme of… Seni vurdu yüzüme yüzüme of’ notu ile Instagram’da paylaştı. Alişan ise sevgilisinin fotoğrafına “kalp” emojisi ile karşılık verdi.Çok geçmeden Buse Varol da sevgilisine kalp gönderdi.

Şarkıcı Alişan, sunucu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile nişanlanmış, çift Eylül’de yüzükleri atmıştı. Alişan, aşkı yeni dizisinin setinde buldu.

Geçtiğimiz yaz Esra Erol‘un kardeşi Eda Erol‘la nişanlanan ve yaptığı açıklamalarla magazin gündemine oturan Alişan, bu aşkta da başarılı olamamıştı. Eda Erol’la sıkıntılı, skandallarla dolu bir ayrılık süreci yaşayan ünlü türkücü ayrılığın ardından Amerika’ya giderek kendini toparlamıştı. Ülkeye dönen Alişan, kendini yeni projelere verdi. Yakın dostu Çağla Şikel ile başrolleri paylaştığı dizisi ‘Dostlar Mahallesi’ yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Alişan, yeni dizisinin setinde yeni aşkını da buldu.Şarkıcı, yakında başlayacak “Dostlar Mahallesi” dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol’la ilişki yaşamaya başladı. İkili geçtiğimiz günlerde birlikte yurtdışı tatiline de çıktıkları iddia edilmişti.

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler