Ana SayfaDizilerArıza 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet ile Burak İçin Hesaplaşma Günü...

İlgili Postlar

Arıza 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet ile Burak İçin Hesaplaşma Günü Geliyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 27. yeni bölümüyle 21 mart pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Bergüzar, masayı dağıtır. Mithat, Balaban, Burak ve Murat, gizli bir toplantı düzenler. Ali Rıza, toplantıya baskın yapar. Burak ile Murat, yaralanır. Burak, Haşmet’in evine baskın yapar. Ali Rıza, babasının yaşadığını gelen telefonla öğrenir. Arıza 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Haşmet ile Burak için, hesaplaşma günü geliyor.

Pazar Dizileri 2020

Haşmet ile Burak İçin Hesaplaşma Günü Geliyor!

Arıza 27. bölüm 1. fragmanında; Ali Rıza, annesiyle babasının yaşadığını ve onunla konuştuğunu söylüyor. Haşmet, Halide’yi odasına kilitleyip Burak’ı bekliyor. Burak, Haşmet’e cenazesine hazır olduğuna sevindiğini söylüyor. Haşmet, ona hazır olduğunu, bakalım onun hazır olup olmadığını soruyor.

İşte Arıza 27. bölüm 1. fragmanı…

ARIZA 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza ile Halide, Mert’i ağır yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirir. Mert, ameliyata alınır. Haşmet’te, yaralı bir şekilde aynı hastaneye getirilir. Rukiye, gerçekleri öğrendikten sonra Bergüzar’ı, evinden kovup ondan bir daha karşısına çıkmamasını söyler.

O sırada Rukiye, Mert’in vurulduğunu öğrenip hastaneye gider. Ali Rıza’nın yakasını tutup, ikinci evladını da onun yüzünden toprağa vermek istemediğini söyler. Annesinin sözleri karşısında Ali Rıza, çok üzülür. Mert’in, ameliyatı iyi geçiyor ve hastaneden çıkartılıp eve getirilir.

Rukiye, Mert’ten kocasının mezarının boş olduğunu öğrenir. Onun yaşıyor olabileceğine inanamaz. Yaşasa onca zaman kendilerinin yanına geleceğini düşünür. Haşmet’de, hastaneden çıkıp eve gelir. Ali Rıza, gizli toplantının yerini öğrenir. Baskın için hazırlanır. Balaban, Ali Rıza’nın baskın yapacağını öğrenip toplantıya gelmez.

Ali Rıza, Aslan’la birlikte oraya baskın yapar. Murat yaralanır. Kaçarken Burak’ta yaralanır. Aslan, silahını Mithat’a doğrulttuğu sırada Bergüzar gelip engel olur. Bergüzar, Mithat’ı görevden alıp ona, artık eski usule döneceğini masayı dağıttığını söyler. Haşmet ile Melek’de, saldırıda Mithat’ın da parmağı olduğunu öğrenir.

Burak, biraz iyileştikten sonra Haşmet’in evine baskın düzenler. Halide’nin arabasını bahçede görünce önce girmek istemez. Ama sonra adamlarıyla birlikte Haşmet’in adamlarını vurmaya başlar. Ali Rıza, Balaban’ın peşine düşer ve onu tam yakalamışken son anda elinden kaçırır.

Melek, Mithat’la buluşup ona masanın altından silahını doğrultur. Haşmet, Halide’yi koruyarak Burak ve adamlarına karşılık verir. Ali Rıza, Balaban’ı elinden kaçırdıktan sonra telefonu çalar. Telefondaki kişi babası olduğunu söyleyince Ali Rıza, babasının hayatta olduğunu anlar.

Arıza 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Babasının Yaşadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler