Ana SayfaDedikoduAlp Navruz Sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı Uğurladı!

İlgili Postlar

Alp Navruz Sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ı Uğurladı!

Yaklaşık bir yıldır mutlu bir ilişki yaşayan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, Bodrum tatillerinin ardından İstanbul’a döndü. Turan yeni projesi için Asos’a gidiyor. Alp Navruz, sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ı uğurladı! İşte detaylar;

“Farklı Boyutta Denemeye Başadık”

Navruz, aşk yaşadıklarını; “Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz” sözleriyle açıklamıştı.

Mutlu birliktelikleri devam eden oyuncu çift, sonrasında kamera karşısına geçmişti. İkili, yeni fotoğraflarını Instagram hesaplarından kalp emojisi ile birlikte yayınlamış; Turan ile Navruz’un paylaşımları büyük ilgi görmüştü.

Tatile Çıktılar

Yaklaşık bir yıldır meslektaşı Alp Navruz ile birlikte olan ve mutlu bir ilişki yaşayan Ayça Ayşin Turan, önceki haftalarda Bodrum’da bir otelde görüntülenmişti. Ünlü çift, güneş kremlerini sürerek güneşlenmişti.

Alp Navruz, daha sonra denize girmek için otelin iskelesine doğru hareket etmişti. Sevgilisi Navruz ile denize girmek için yanına giden Ayça Ayşin Turan, iskelenin merdivenlerinden inerek kendini Bodrum’un serin sularına bırakmıştı. Alp Navruz, sevgilisi Ayça Ayşin Turan’a ayağıyla su atarak şakalaşmıştı.

Alp Navruz Sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ı Uğurladı!

Aşkları doludizgin devam eden çift, tatilin ardından Etiler’de yer alan bir kuaförden çıkarken objektiflere takıldı. Ekin Koç ile çekeceği ‘Sen İnandır’ filmi için Asos’a giden Ayça Ayşin Turan’ı, sevgilisi Alp Navruz kuaförden uğurladı.

Turan, “Birazcık acelemiz var. Yola çıkacağım” diyerek, konuşmak istemedi. Alp Navruz ise evlilik sorularını, “Bunları sonra konuşuruz olur mu?” diye yanıtladı.

Çiftin şort, ayakkabı ve tişört uyumu dikkatlerden kaçmadı.

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Alp Navruz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler