Ana SayfaDedikoduSerkan Çayoğlu ve Özge Gürel Evlendi!

İlgili Postlar

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel Evlendi!

7 yıldır aşk yaşayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu evlendi. Çift, dün Almanya’da nikah masasına oturdu. İkilinin nikah esnasında ve sonra çektirdiği fotoğraflar da sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel Evlendi!

Ünlü çift, Almanya’nın Karlsruhe kentinde mutluluğa ‘evet’ dedi. İkilinin nikah törenine sadece ailesi ve yakın çevresi katıldı. Güzel oyuncu Özge Gürel, nikah töreninde beyaz midi boy bir gelinlik giyerek eldiven ve şapka kullandı. Çayoğlu ise siyah bir takım elbise tercih etti.

Ünlü isimler gelinlik ve damatlıkla da birbirinden güzel pozlar vermeyi ihmal etmedi. Çiftin romantik kareleri de sosyal medyada gündem oldu.

Serkan Çayoğlu kimdir?

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ‘na Bağışlar Yapıldı…

Çiçeği burnunda gelin Özge Gürel, nikahta Özlem Kaya imzalı bir elbise tercih ederken, damat Serkan Çayoğlu ise Levon kordonciyan tarafından tasarlanan takım elbise giydi. Çift nikah hediyeleri için ise Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na bağış yaptı.

Özge Gürel kimdir?

İstanbul’da Parti Olacak

Nişan merasimiyle alakalı Özge Gürel, “Çok güzel geçti, istediğimiz gibi oldu. Sevdiğimiz insanlar ve ailemizle, çok mutlu olduk” dedi. İtalya’da evleneceklerini doğrulayan çifte “İstanbul’da başka bir düğün olacak mı?” sorusuna Gürel, “Gelemeyen dostlarımız için bir parti yada yemek veririz. Henüz ona karar vermedik. Biz öyle organizasyon yapmayı sevmiyoruz” demişti.

Düğün sonrası balayı sorulunca Serkan Çayoğlu, “Henüz oralar belli değil, karışık. Gelen işlere göre bizde ona göre hareket edeceğiz” dedi. Özge Gürel, “Okuduğumuz şeyler var, bize hep balayı, sonra da yaparız” diye konuşmuştu.

Özge Gürel Serkan Çayoğlu’nu Terleten Kahvenin Sırrını Açıkladı

Serkan Çayoğlu’nun tuzlu kahve içerken paylaşılan videosu hatırlatılınca Gürel, “Tuzlu değil o, wasabili” dediği sırada Çayoğlu, “İçerisinde ne vardı hala çözemedim ben. Acı, baharat değişik bir kahveydi” diyerek nişanlısına takıldı. Gürel ise, “Sevgilimin damak tadı böyle şeylere alışık, o sever böyle değişik tatlar denemeyi” şeklinde cevap verdi. Baharat sevdiğini söyleyen Çayoğlu, “Böyle bir şey de beklemiyordum” demişt.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler