Ana SayfaÜnlülerAlişan'la tatilde olan hamile Buse Varol bikinili görüntülendi!

İlgili Postlar

Alişan’la tatilde olan hamile Buse Varol bikinili görüntülendi!

Alişan’la tatilde olan hamile Buse Varol bikinili görüntülendi! Buse Varol’un iyiden iyiye belirginleşmeye başlamış olan karnı dikkat çekti. Alişan ve Buse Varol’un keyfi yerindeydi. Detaylar haberimizde…

Buse Varol 6 aylık hamile iddialarına ne dedi?

Alişan ve Buse Varol tatilde

Ünlü türkücü Alişan ve hamile eşi ünlü oyuncu Buse Varol tatilde. Tatil için Bodrum’u seçen ünlü çift, Güvercinlik’de bir otelde tatil yapıyor. Sahilde dinlenen ve denize giren Alişan ve Buse Varol’un keyifli halleri dikkat çekti.

Alişan kimdir?

Alişan ve Buse Varol’un bebek heyecanı

Geçtiğimiz Mayıs ayının 6’sında İstanbul’da lüks bir otelde gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştiren Alişan ve Buse Varol çifti, anne ve baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Alişan ve Buse Varol çifti bebek bekliyor.

Buse Varol Kimdir?

Buse Varol’un karnı belli oldu

Alişan ve Buse Varol çifti tatilin tadını çıkarırken, hamileliğinin üçüncü ayına yaklaşan ünlü oyuncu Buse Varol bikinili görüntülendi. Buse Varol’un karnının iyice belirginleşmeye başladığı dikkat çekti.

İşte hamile Buse Varol’un bikinili hali

Alişan, Buse Varol’un fotoğraflarını çekmeye doyamadı

Alişan ve Buse Varol’un denizin içinde de cep telefonu ile fotoğraf çekimi yapması dikkat çekerken, Alişan, eşi Buse Varol’un bol bol fotoğraflarını çekti.

Ünlü oyuncu Buse Varol, geçtiğimiz günlerde altı aylık hamile olduğu haberleri ile gündeme gelmişti. Karnının büyük olduğu bir fotoğrafı ortaya çıkan Varol, iddialar hakkında açıklama yaptı ve fotoğrafın hikayesini şu sözler ile anlattı: O fotoğraf gerçek değil. Bir arkadaşımın annesi karnımın ne kadar büyüdüğünü merak etmiş, biz de gönderelim dedik. Ben de iyice şişirdim karnımı hani sanki büyümüş gibi görünsün diye. Biz ona gönderdik, o da kendi Instagram hesabından paylaşmış. Oradan da görmüşler ve almışlar fotoğrafı. Yok, Buse’nin bebeği altı aylık, yok beş aylık demeye başladılar. Oysa beni Instagram hesabımdan takip edenler bilir. Karnım hiç büyümedi daha. Hatta hala 36 bedenim çok şükür büyüme yok daha. Bebeğimiz de 14 Şubat’ta doğacak. Bir hafta önce doğmazsa ya da bir sürpriz olmazsa.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler