Ana SayfaÜnlüler"Tarkan dünyanın en yakışıklı babası"

İlgili Postlar

“Tarkan dünyanın en yakışıklı babası”

Harbiye Açıkhava’da konser veren ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Sibel Can, Tarkan ile ilgili söylediği sözlerle dikkat çekti. İşte konserden detaylar.

Yeni Aşkım adını verdiği yeni albümü ile müzik dünyasında tüm dikkatleri üzerine çeken Sibel Can, konserlerine devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava’da yağış altında konser veren sanatı, havanın yağışlı olmasına rağmen konser alanını doldurmayı başardı. Konser sırasında sevenleri ile sık sık sohbet eden sanatçı, Tarkan’a da vurgu yaparak hala olduğunu söyledi.

Sibel Can yeni albümünü tanıttı! İşte Yeni Aşk! 

Sibel Can’dan Tarkan’a övgü

Konser öncesinde basınla bir araya gelerek merak edilen soruları yanıtlayan Sibel Can, Tarkan’a övgüler yağdırdı.

Sibel Can kimdir?

Sibel Can zayıfladı mı?

Son dönemlerde gündemde zayıfladığına yönelik haberlerin yer aldığı şarkıcıya bu durum sorulurken, sanatçı, “Süzüldüm, zayıflamadım. Ben çok korkarım öyle şeylerden. Şarkı söylediğim için hüzünlü şarkılarda hüzün belli olmalı. Özenli ve milim milim şeyler yapılır. Genlerim güzel” diyerek iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Nur Yerlitaş’tan giyindi

Konserinde iki farklı kıyafet giyen ünlü ismin kıyafetleri ise Nur Yerlitaş imzalıydı.

“Dünyanın en yakışıklı babası”

Tarkan’ın yeni doğan kızı Lidya ve Tarkan hakkında da açıklamalarda bulunan Sibel Can, “Tarkan baba oldu, ben de hala oldum. Tarkan’la devamlı mesajlaşıyoruz, çocuk uyuyordur diye aramıyorum. O konularda çok hassasım. İstanbul’a geldiği an halası ziyarete gidecek. Ona diyorum, dünyanın en yakışıklı babası. Kimse kusura bakmasın. Allah onları nazarlardan korusun. O melek anneyi de öpüyorum” diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

“Yeni albümün çok özel”

Yeni albümü hakkında da değerlendirmelerde bulunan sanatçı, yeni albümünün çok özel olduğunu belirtti. “Yorumcu kimliğim adına inanılmaz özenmemiz gerektiğinin bilinciyle çok özel şarkılar hazırladık. Çok kıymetli sanatçı arkadaşlarım, hep benimle gönül bağı kurdular. Ben çok şanslıyım ki sesimin gücüne ve benim yorumuma çok güveniyorlar. Ben de onları mahcup etmemeye çalışıyorum. Çok özel bir albüm oldu. O kadar kısa sürede şarkılar öne çıktı ki bu bir yorumcu için dünyanın en büyük mutluluğu” diyen şarkıcı, açıklamalarını bu sözlerle tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler