Ana SayfaÜnlülerBuse Varol 6 aylık hamile iddialarına ne dedi?

İlgili Postlar

Buse Varol 6 aylık hamile iddialarına ne dedi?

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf sonrasında hakkın farklı iddiaların gündeme geldiği Buse Varol iddialara açıklık getirdi. İşte detaylar.

Alişan ile sosyal medya hesabından bebek beklediklerini söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Buse Varol, paylaştığı son fotoğraf sonrasında Türkiye’de yeni bir tartışma başlattı. İddialarda Buse Varol’un 6 aylık hamile olduğu belirtildi.

Buse Varol kimdir?

Buse Varol 2. Sayfa’ya bağlandı

teve2’de yeni yayınlanmaya başlayan ve Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt tarafından sunulan 2. Sayfa programına bağlanarak konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Buse Varol, bebeklerinin Şubat ayı içerisinde doğacağını söyleyerek iddiaları reddetti.

“Hala 36 bedenim karnım büyümedi”

Programa bağlanarak açıklama yapan Varol, “O fotoğraf gerçek değil. Bir arkadaşımın annesi karnımın ne kadar büyüdüğünü merak etmiş, biz de gönderelim dedik. Ben de iyice şişirdim karnımı hani sanki büyümüş gibi görünsün diye. Biz ona gönderdik, o da kendi Instagram hesabından paylaşmış. Oradan da görmüşler ve almışlar fotoğrafı. Yok, Buse’nin bebeği altı aylık, yok beş aylık demeye başladılar. Oysa beni Instagram hesabımdan takip edenler bilir. Karnım hiç büyümedi daha. Hatta hala 36 bedenim çok şükür büyüme yok daha. Bebeğimiz de 14 Şubat’ta doğacak. Bir hafta önce doğmazsa ya da bir sürpriz olmazsa.” dedi.

Ne olmuştu?

Alişan’ın eşi Buse Varol’un karnını tuttuğu fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Buse Varol ve Alişan tarafından paylaşılan bu fotoğraf sonrasında Buse Varol’un karnının çok büyük olduğu ve 3,5 aylık bir bebek karnı gibi görünmediği iddia edildi. Fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması kısa süre içerisinde bu iddiaların konuşulmasına neden olurken  “Buse Varol ve Alişan’ın bebeği 3,5 aylıktan daha büyük” “Bu bebek kesinlikle 3,5 aylık değil” gibi yorumlar yapılmaya başlandı.

Buse Varol ile Alişan, bebek beklediklerini açıkladıkları videoda da kimsenin ay ay hamilelik hesabı yapmamasını istemiş ve dikkat çekmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler