Ana SayfaÜnlülerKibariye'nin aldatıldığı iddia edilen kişi, Ali Küçükbalçık'ın sevgilisi değil öz kızı çıktı!

İlgili Postlar

Kibariye’nin aldatıldığı iddia edilen kişi, Ali Küçükbalçık’ın sevgilisi değil öz kızı çıktı!

Kibariye’nin aldatıldığı iddia edilen kişi, Ali Küçükbalçık’ın sevgilisi değil öz kızı çıktı! Ali Küçükbalçık’ın yanında görüntülenen kişinin, sevgilisi olduğu iddia edilmişti. Ancak, öz kızları olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Kibariye boşanıyor! Bu defa ihaneti affetmedi!

Kibariye’nin aldatıldığı iddia edilen kişinin kim olduğu ortaya çıktı

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın plajda sarışın bir kadınla birlikte görüntülendiği iddia edilmişti. Onur Akay, Kibariye’nin bu defa ihaneti affetmeyeceğini ve boşanmaya karar verdiğini açıklamıştı. Akay, “O kadın Kibariye’nin yakın bir arkadaşı. Kibariye bu sefer, kocası tarafından yakın bir arkadaşı ile aldatıldı. Bu sefer durum kofti ve “Belgelensin, affetmem.” diyen Kibariye boşanıyor.” demişti.

Kibariye kimdir?

Kibariye ve eşinden özür diliyorum

Durumun tamamen bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu ortaya çıktı. Onur Akay, yeni bir açıklama yazarak Ali Küçükbalçık’ın yanındaki kişinin sevgilisi değil öz kızları olduğunu duyurdu. Onur Akay, bir aile olayının söz konusu olmasından dolayı iddiaları tekrardan araştırdığını ifade ederek, konunun iç yüzünü öğrendiğini söyledi ve hem Kibariye’den hem de eşi Ali Küçükbalçık’tan özür diledi.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Kibariye ve Ali Küçükbalçık’ın öz kızıymış

Akay, açıklamasında “Kibariye’nin boşanmasını isteyen ne kadar çok insan varmış meğer. 14 Temmuz Cumartesi günü, Bodrum Yalıkavak’ta sarışın bir kadınla görüntülendiği söylenen Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın, yanındaki sarışın kadın için çok güvendiğim usta bir magazinci,” Kibariye’nin yakın arkadaşı” dedi. Bende bunu duyunca Kibariye’ye yakın ve güvendiğim bir organizatörle konuyu konuştuğumda, “Kibariye çok kötü günler geçiriyor, bu sefer boşanacak dedi.” Bende Kibariye ile ilgili o yazıyı kaleme aldım. Ancak burada bir aile söz konusu olunca tekrar konuyu araştırmak istedim ve Kibariye’nin eşinden öğrendiğim bilgi karşısında çok şaşırdım. Basının çektiği o fotoğraftaki sarışın kadın dedikleri, Kibariye ve Ali Küçükbalçık’ın öz kızıymış. Ben kişilerin kendisinden, ailesinden ve yakınlarında olan tanınmış kişilerden duymazsam, kesinlikle yazmıyorum ama bu sefer yakın ve tanınmış kişiler beni de yanılttı. Kibariye ve eşinden özür diliyorum.” diye yazdı ve Kibariye ve eşinden özrü diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler