Ana SayfaÜnlülerLeyla Lydia Tuğutlu öyle bir fotoğraf paylaştı ki herkes hayran oldu!

İlgili Postlar

Leyla Lydia Tuğutlu öyle bir fotoğraf paylaştı ki herkes hayran oldu!

Ekranların sevilen oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu paylaştığı sosyal medya fotoğrafıyla kısa süre içerisinde yüksek beğeni aldı. Herkes oyuncunun güzelliğini konuştu.

Dizilere verilen ara ile birlikte yaz dönemini tatille değerlendiren ünlü isimlerden birisi olan Leyla Lydia Tuğutlu, tatil fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Leyla Lydia Tuğutlu frikik vermemek için çok uğraştı!

Doğal hali çok sevildi!

Paylaştığı fotoğrafta son derece doğal görünen ve kendinden emin bir şekilde fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Leyla Lydia Tuğutlu’nun bu halleri takipçilerinden tam not aldı. Doğal hali ile beğeni toplayan oyuncunun fotoğrafı yorum yağmuruna tutuldu. Hayranları ünlü oyuncunun güzelliğine vurgu yaparken, oyuncunun fiziği de dikkatlerden kaçmadı.

Leyla Lydia Tuğutlu kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu yeni projeye ne zaman başlıyor?

Oyuncunun fotoğraf paylaşması gündeme gelmesini sağlarken aynı zamanda oyuncunun ne zaman ekranlara döneceği de merak edildi. Yapılan yorumların büyük bir bölümü “Bu güzelliğin ekranlarda olması gerek” şeklinde olurken, oyuncu bu sözlere herhangi bir yanıt vermedi. Bir başka kullanıcı ise “Artık dizilerde oynasan izlesek seni deli dolu hallerini” yazdı. Bu yorumlarla Leyla Lydia Tuğutlu’nun özlendiği de görülürken oyuncunun yeni sezonda dizide yer alması da mümkün görünüyor. Fakat bugüne kadar oyuncu hakkında spekülasyon dahi basında yer almadı. Bu bakımdan oyuncunun bilerek ekranlara ara verdiği de konuşuluyor.

İşte Leyla Lydia Tuğutlu’nun doğal hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler