Ana SayfaDedikoduAlişan ve Buse Varol Beraber Program Sunacak

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol Beraber Program Sunacak

Çiçeği burnunda çift Alişan ve Buse Varol, evliliklerine güzel bir şekilde devam ediyor. Zaman zaman renkli görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Alişan ve Buse Varol’un son olarak karpuz yarışması olay oldu. Alişan ve Buse Varol’un hakkında program yapacağı iddialar çıktı. Detaylar haberimizde…

Alişan Kimdir? 

Alişan ve Buse Varol Beraber Program Sunacak

Buse Varol Kimdir?

Alişan ve Buse Varol çifti 6 Mayıs’ta görkemli bir şekilde evlendi. Çiçeği burnunda çift, zaman zaman sosyal medyada ev hallerini paylaşıyor, takipçilerine canlı yayın açıyor ve mutlu evliliklerini sürdürüyor. Evli çift, aşk dolu paylaşımları ve eğlenceli videolarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Ünlü çiftin hayranları ”Allah nazarlardan saklasın”, ”Siz ne güzelsiniz” gibi yorumlarda bulunuyor.

Alişan ve Buse Varol Takıları Nereye Sakladığını Açıkladı!

Evde yaptıkları birçok eğlenceyi paylaşan Alişan ve Buse Varol, birlikte eğlendiklerini her şekilde kanıtlıyorlar. İddialara göre bu güzel çiftin peşine yapımcılar da düştü. Alişan ve eşinin yeni sezonda birlikte program yapacağı hatta Show TV ile görüştüğü konuşuluyor. Programın formatı ise Seda Sayan’ın programı ile aynı olacağı konuşuluyor.

Alişan ve Buse Varol Karpuz Yeme Yarışması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler