Ana SayfaÜnlülerAlişan İle Buse Varol'un karpuz yeme yarışı! İşte detaylar..

İlgili Postlar

Alişan İle Buse Varol’un karpuz yeme yarışı! İşte detaylar..

Ekranın sevilen çiftleri arasında yer alan Alişan ile Buse Varol, evlendikten sonra sosyal medyada yaptıkları paylaşımları ile dikkat çekiyor. En son olarak ise Alişan İle Buse Varol’un paylaşımı dikkat çekti. Ünlü çift karpuz yeme yarışı ile video paylaştılar. İşte detaylar..

Alişan-Buse Varol çifti bebek mi bekliyor?

Ünlü Çift Sosyal Medya Hesabın’dan Paylaşımlara Devam Ediyor…

Son günlerde düğün heyecanı ile ekrana gelen ünlü çift’in düğünü Swissotel’de otelde görkemli bir şekilde yapılmıştı. Düğüne birçok ünlü isim katılmıştı. Alişan, düğünden önce baba evinden davullu zurnalı çiftetelli oynayarak Buse Varol’u almıştı… Çok konuşulan düğün ile ilgili takılan altınlar da, bir o kadar olay olmuştu. Ne kadar altın takıldığı ise merak konusu olmuştu. Yeni evli çift mutluluklarına tam gaz devam ediyor. Sosyal medya hesaplarında da ikili bol bol fotoğraf paylaşıyor. En son paylaşımları ise ünlü çiftin hayranlarını güldürdü. Peki ünlü çift ne paylaştı? İşte o detaylar…

Ali Şan Kimdir?

Ünlü Çiftten Karpuz Yeme Yarışı…

6 Mayıs’ta dünya evine giren Alişan ve Buse Varolçifti, eğlendikleri videoları, fotoğrafları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Son videoları ise sosyal medyada gündem oldu. Çift son olarak yaptıkları karpuz yeme yarışmasını paylaştı. Yarışmanın kazananı Alişan oldu. Ardından sosyal medyada bu video için, ünlü çiftin hayranları tarafından birçok beğeni ve yorum yapıldı.

Buse Varol Kimdir?

İşte Ünlü Çiftin O Paylaşımı,

https://www.youtube.com/watch?v=HKJPiJVRP2E

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler