Ana SayfaÜnlülerShow Tv Çukur'a Büyük Şok!

İlgili Postlar

Show Tv Çukur’a Büyük Şok!

Show TV’nin açık ara en çok izlenen dizisi olan Çukur, önceki akşam yayınlanan 31.son bölümünde büyük bir hüsrana uğradı. Reytinglerde daha önce hiç yaşamadığı kadar bir düşüş yaşayan Çukur’un reyting sonuçları şoke etti. Ekranın fenomen dizisi haline gelen Çukur dizisi, şu sıralar ise reyting düşüşleri ile gündemde. Peki Çukur’un bu düşüşünün nedeni ne? İzleyici Çukur dizisinden neden vazgeçti? İşte detaylar…

28 Mayıs Reyting Sonuçları Açıklandı! Peki Zirvede Kim Yerini Aldı? Yasak Elma Mı? Söz Mü? Çukur Mu? Yoksa Survivor Yarışması Mı?

Çukur’da Reytingler Düşüyor…

Yaşanan reyting düşüşleri sonucu sosyal medya gündeminde dizi çok konuşulmaya başladı. İzleyiciler ise birçok yorumda bulundu. Rıza Kocaoğlu bir anda ortaya çıkınca maç sonunda konuşan Mustafa Cengiz’i, Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu adeta sabote etmişti.  Yaşanan bu olayın ardından özellikle sosyal medyada Rıza Kocaoğlu hakkında birçok yorumda bulunuldu. İşte Çukur’un bu haftaki düşüşünün nedeni olarak Rıza Kocaoğlu’nun bu tavrı gösteriliyor. Zira sosyal medyada ‘Rıza Kocaoğlu bu diziden gönderilmezse diziyi izlemem’ yorumları yapılıyor. Dizi de neden reytinglerin düştüğü ise tartışılır. Bakalım dizi sezon finaline girmeden reytingleri yükseltebilecek mi?

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur Zirvedeki Yerini Söz Dizisine Bıraktı…

Vizyona girdiği günden beri izleyicinin büyük ilgi gösterdiği ‘Çukur’ zirvedeki yerini bir diğer sevilen dizi ‘Söz’e kaptırdı. Büyük çekişme içerisinde olan dizilerden iki haftadır üst üste zirvede oturan Çukur bu hafta koltuğu Söz`e kaptırdı. Total puan türünde 24.18 share ile Söz dizisi birinci olurken, 19.54 share ile Çukur dizisi ikinci oldu. AB puan türünde 20.56 share ile Çukur dizisi birinci, 19.21 share ile Söz dizisi ikinci oldu. ABC puan türünde birincilik koltuğuna yine Çukur oturdu. Çukur dizisi 23.34 share alırken, Söz 21.16 share aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler