Ana SayfaDizilerDarısı Başımıza Dizisi Hangi Final Yapan Diziye Benzetildi?

İlgili Postlar

Darısı Başımıza Dizisi Hangi Final Yapan Diziye Benzetildi?

Yaz sezonunda başlayacak olan Darısı Başımıza dizisinin fragmanı geçtiğimiz gün yayınladı. Oyuncu kadrosu, konusu ile herkesin dikkatlerini üzerine çeken dizi sosyal medyada final yapan bir diziye benzetildi. Darısı Başımıza dizisi hangi diziye benzetildi? Detayları haberimizde…

Darısı Başımıza Dizisi Oyuncu Kadrosu

Darısı Başımıza Dizisi Hangi Final Yapan Diziye Benzetildi?

Yeni dizi olan Darısı Başımıza dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu, konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizi hakkında daha başlamadan sosyal medya da yorumlar geliyor. Dizinin konusunun komedi olması ile akıllarda soru işareti bırakıyor. İzleyicilerin daha çok izlediği diziler dram konulu diziler oluyor. Darısı Başımıza izleyenleri şaşırtacak mı merakla bekleniyor.

Darısı Başımıza Dizisi İlk Fragman Yayınlandı

İzleyicilerin yorumları, “Süper. inşallah tutar. Oyuncular harika” “Süper bir dizi olacak ama Show TV’de olduğu için yarım kalabilir, her güzel Show TV dizileri gibi.” “Dizi bence tutar, çok güzel olacak gibi gözüküyor. Kanım ısındı.” “Oyuncuların uyumu çok iyi, bence tutar.” şeklinde olumlu yorumlarda bulundu. Aynı zamanda dizi başrollerini Demet Özdemir ile Furkan Palalı’nın başrolünde yer aldığı No 309 dizisine benzetildi.

Darısı Başımıza Dizisi Konusu Ne?

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuya platonik aşık, başını kaldırıp da çevresindeki taliplerine dönüp baktığı görülmemiş. Küçük oğlu Serkan (Burak Can) anasının kuzusu, kolay kolay evden gitmeyeceği belli. Ortanca kızı Öykü (Elif Doğan) ise yurtdışında, işinde gücünde, kariyerinde…

Zerrin yakın zamanda çocuklarının mürüvvetini görmeyi beklemezken, Öykü’nün evleneceği haberini vermesiyle dünyalar onun olur. Dört gözle dünürleriyle tanışacağı günü bekleyen Zerrin’i kız isteme gününde kötü bir sürpriz bekliyor. Aksoy ve Arslansoy aileleri karşı karşıya geliyor ve eski defterler bir bir açılıyor. Sadece Zerrin değil, Öykü ve Rüya da bu karşılaşmadan nasibini alıyorlar. Ortalık birbirine girmişken bu curcunadan geriye bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha kalıyor.

Darısı Başımıza Dizisinin Benzetildiği Dizi; 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler