Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Dizisi İzleyenleri Çileden Çıktı!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi İzleyenleri Çileden Çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi dün akşam 31. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Cinayetin işleneceği günü konu alan dizi, tüm takipçilerini heyecanlandırdı. Peki, izleyenler kimin katil olduğunun sorusunun cevabını bulabildi mi? Dün ki bölümden sonra sosyal medya ikiye bölündü. Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu!

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi İzleyenleri Çileden Çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi dün akşam 31. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Cinayetin işleneceği günü konu alan dizi, tüm takipçilerini heyecanlandırdı. Peki, izleyenler kimin katil olduğunun sorusunun cevabını bulabildi mi? Dizide merakla beklenen cinayeti kimin işlediği ve kimin kurban olduğu sorusu yine yanıtının yine bulunamaması tüm izleyenleri çileden çıkarttı. Sosyal medyada fenomen diziye eleştiriler yağıyor.

Ünlü Oyuncu Ufak Tefek Cinayetler Dizisine Veda Etti

Koca bir bölümün boş geçtiğini savunan izleyiciler, “Güzelim diziyi mahfettiniz.. Senaryo berbat gidiyor, keşke sezon finali yerine final yapıp bitirselerdi”, “Kac saattir karnımız ağrıya ağrıya izledik. Bir şey olmadı! Noldu sezon finali olacaktı bu noldu?”, “Bu kadar boş bir bölüm için çok teşekkürler”, “Hayatımın 2 saatini boş bir bölüm için mahvettiğime inanamıyorum! Kendimi alkışlıyorum!”, “Yine hayal kırıklığı, yine hüsran!”, “Heyecanla bekle ve bomboşşş bir bölüm!”, “Saçmaladılar artık!”, “Seyirciyi aptal yerine koydunuz!”, “Bıktım bunlardan artık! Birbirinizi öldürün de siz de kurtulun biz de kurtulalım! Hepsi komik!” ifadelerini kullanan izleyiciler, 31. bölümden hiç memnun kalmadıklarını dile getirdiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler