Ana SayfaÜnlülerAlişan ve Buse Varol düğünde takılan altınları nerede sakladığını açıkladı!

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol düğünde takılan altınları nerede sakladığını açıkladı!

Alişan ve Buse Varol çifti, düğünlerinden takılan kilolarca altını nerede saklıyor? Alişan ve Buse Varol’un düğünde taşımakta zorlandıkları altınlar nerede? Alişan, altınların yerini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Alişan ve Buse Varol’a kilolarca altın takıldı! Taşımakta zorlandılar… İşte o altınların maddi değeri!

Alişan ve Buse Varol el ele

Ünlü türkücü Alişan ve oyuncu Buse Varol çifti, Mayıs ayının başında lüks bir otelde gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile evlenmişlerdi. Evliliklerinin ilk günlerinin mutluluğunu yaşayan çift, önceki gün Nişantaşı’nda el ele gezerken görüntülendi.

Alişan kimdir?

Alişan ve Buse Varol düğünde takılan altınları ne yaptı?

Düğünde takılan ve taşımakta zorlandıkları altınları bozdurdukları iddia edilen Alişan ve Buse Varol çiftine, ayyuka çıkan bu iddialar soruldu. Alişan, “Öyle bir şey yok, neden satalım?” derken, Buse Varol’da hırsızlara açık yer gösteren bir açıklama geldi. Buse Varol, “Takılarım, altınlarım evde kasada duruyor.” dedi.

Buse Varol kimdir?

Alişan ve Buse Varol’a düğünde ne kadar altın takıldı?

Alişan ve Buse Varol çifti, düğün törenlerinde davetlilerin masalarını tek tek gezmiş ve neredeyse her masadan hatırı sayılır altınla ayrılmışlardı. Ünlü çifte, üç kilo ağırlığında takılan altının değerinin yaklaşık 540 bin lira civarında olduğu ortaya çıktı.

Alişan Buse Varol aşkı

Ünlü türkücü Alişan ve Buse Varol çifti, dizi setinde tanışmıştı. Kısa sürede başlayan aşkları, nikah masasında taçlandırıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler