Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Şarkısı Çalıntı İddialarına Son Nokta Konuldu

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Şarkısı Çalıntı İddialarına Son Nokta Konuldu

Emrah Karaduman’ın ‘Bombarduman’ albümünde yer alan ‘Dipsiz Kuyum’ isimli şarkının seslendirmesini Aleyna Tilki yaptı. Büyük başarı yakalayan şarkı, iddiaları da beraberinde getirdi. Bir süredir “çalıntı” iddiası ile gündeme gelen şarkı için son nokta konuldu. Dipsiz Kuyum şarkısı çalıntı mı? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki Mahkeme Şoku İle Karşı Karşıya

Aleyna Tilki’nin Şarkısı Çalıntı İddialarına Son Nokta Konuldu

Dilan Çıtak’tan Aleyna Tilki’ye Olay Sözler

Dipsiz Kuyum şarkısının alıntı iddialarında MESAM kararını verdi. Emrah Karaduman’ın, ‘Bombarduman’ albümünde yer alan ‘Dipsiz Kuyum’ isimli şarkı, çalıntı olduğu iddiaları ile sıkça gündeme gelmiş ve bu olay magazin gündeminde bir hayli konuşulmuştu. Son olarak ‘Yıllar Affetmez’ şarkısının söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan da Emrah Karaduman’a dava açacağını duyurmuştu.

Aleyna Tilki Kimdir?

Dipsiz Kuyum şarkısı çıktığı zamandan beri başarısı dışında çalıntı iddiaları ile de sıkça konuşuldu. Birçok eseri andıran şarkı için MESAM Bilim Teknik Kurulu’nda incelenen ve benzerlik iddiası taşıyan 4 eser ile ilgili ‘Nakarat kısımlarında benzerlikler var. Yargı yolu açık’ ifadeleri yer aldı. Sonuç olarak MESAM tarafından sunulan belge, Emrah Karaduman’ın lehine sonuçlandı. Bundan sonra ne olacağı ise merakla bekleniyor.

Emrah Karaduman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler