Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Kafa Karıştıran Şiddet İtirafı!..

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Kafa Karıştıran Şiddet İtirafı!..

Özellikle son zamanlarda ünlü yada ünsüz herkesin başına gelen ve magazin gündemine bomba gibi düşen şiddet haberlerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. 20 yaşlarındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, kendisine sorulan “Hiç fiziksel ya da sözlü şiddete uğradınız mı?” sorusuna kafa karıştıran cevabı ile gündem oldu. Detayları Haberimizde..

Enis Arıkan’ın Ti’ye Aldığı Aleyna Tilki’den Gecikmeyen Cevap!

Aleyna Tilki’den Kafa Karıştıran Şiddet İtirafı!..

Genç şarkıcılardan Aleyna Tilki bir güzellik merkezi çıkışı magazin objektiflerince görüntülendi. Aleyna Tilki, dünyaca ünlü Amerikan müzik devlerinden Warner’la anlaştı ve şirketin resmi ilanını beklerken özellikle son zamanlarda gittikçe artmış olan kadına şiddet olaylarını kendi hayatıyla değerlendirerek çarpıcı ifadeler kullandı..

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki: “Konuşurken Bile İçim Daha da Acıyor”

Genç şarkıcı, “Hiç fiziksel ya da sözlü şiddete uğradınız mı?” şeklinde kendisine sorulan soruya, duyanların kafalarını karıştıracak bir cevap vererek gündeme yerşeiti. Ünlü şarkıcı açıklamasında “Bilmem. Belki benim de gelmiştir bilmiyorum” dedi.

Samimi açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı; “Ben ne kadar üzüldüğümü tarif edemiyorum. O kadar üzülüyorum ki konuşurken bile içim daha da acıyor. Bu yüzden içime kapanık biriyim kendi içimde inanılmaz üzülüyorum. Dillendirip bu şiddetlerin büyümesini istemiyorum. Ben bunlar için dua ediyorum inşallah böyle şeyler görmeyiz” şeklinde ifadeler kullandı..

Aleyna Tilki, Pembe Mini Şortuyla Direk Üstünde Poz Verdi..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler