Ana SayfaDedikoduSurvivor Aycan Yanaç'ın Ortalığı Yıkacak İddiası: "Beni Aradı Ama...'

İlgili Postlar

Survivor Aycan Yanaç’ın Ortalığı Yıkacak İddiası: “Beni Aradı Ama…’

Survivor 2020’nin tamamlanmasına rağmen yankıları hala devam ederken Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’dan ortalığı yıkacak bir iddia geldi.. Ertem Şener’in yayınına konuk olan katılan yarışmacı Aycan Yanaç, hem Nisa Sercan arasındaki olanlar hemde sevgilisiyle ilgili şoke edecek açıklamalar yaptı. Aycan Yanaç’ın ortalığı kasıp kavurucak sözlerinin Detayları Haberimizde..

Survivor Aycan Yanaç’ın Ortalığı Yıkacak İddiası: “Beni Aradı Ama…’

Survivor yarışmacılarından Aycan Yanaç Ertem Şener’in programına konuk olurken, Sorgu Odası’na giren Survivor Aycan’dan çarpıcı açıklamalar yaptı..

Aycan Yanaç Kimdir?

Aycan Yanaç: “Birisi Onun Aklına Girmiş…”

Aycan Yanaç, samimi açıklamasında; “Survivor’dayken sevgilim vardı ama sonra herkes öğrendi iletişimden dolayı olmadı. Aldatma konusu yalan. Sadece ayrıldık. Nedenini de açıklamayayım… Bekleyememiş, sabırsızlık mı desek kıskanç mı desek… Birisi onun aklına girmiş… Ben hala anlamadım. Elendikten sonra da bir kere telefonlu konuşmadım reddettim. Survivor’da kafamda bitirdim; aradı ama açmadım…” ifadelerini kullandı..

Aycan Yanaç çarpıcı açıklamalarında ayrılık haberlerinden çok etkilendiğini de itiraf ederken, sevgilisiyle olan ayrılığının finale doğru ilerlemesini engellediğini belirtti. Aycan Yanaç’ın yakın arkadaşlarından Asena’nın davranışının da çok doğru olduğunu iletti.

Survivor Aycan’dan Barış Ve Nisa Açıklaması!

Çarpıcı açıklamalarına hız kesmeden devam eden Aycan, Nisa’nın ve Barış’ın fanları tarafından linç yediğini de söyledi. Kendi ailesine çirkin ifadeler kullanılması üzerine sinirlendiğini belirten survivor Aycan ‘orada durun’ şeklinde açıklama yaptı.

“Ben Barış’tan Daha İyiyim”

Survivor Barış ile aralarında bir aşk olmadığını da ekleyen Aycan Yanaç “Ben Barış’tan daha iyiyim” dedi.

Aycan’dan Ortalığı Kasıp Kavuracak Sercan Nisa Açıklaması!..

Survivor Aycan, yarışmacı Sercan ile dertleştiğini de ekleyerek, “Sercan Nisa’ya aşık değil yok sıfır” açıklamasını yaparken, Nisa hakkında ise bomba yaratacak açıklamalarına devam etti;

“Çocukluk Yapsam Anlattıklarımla Nisa’yı Ezerim..”

“Ben Nisa’yı kıskanmıyorum o da beni kıskanmıyordur. Nisa’yı yükseltmek için beni eziyorlar. Ben Nisa’yı düşündüğüm için Sercan-Nisa olayını açmıyorum. En iyi ben biliyorum. Ben o olayı açsam Nisa’nın yüzü olamaz. Nisa o kadar anlatıldığı gibi değil Sercan’a üzüldüm. Nisa’nın dediklerine inanıyorlar Sercan’ı sapık gibi bir hale getiriyorlar. Ben mesela utanırım. Ben eğer çocukluk yapsam Nisa’yı ezerim” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler