Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki çok konuşulan o iddialara açıklık getirdi.

İlgili Postlar

Aleyna Tilki çok konuşulan o iddialara açıklık getirdi.

Son günlerde çok farklı iddialarla gündeme gelen Aleyna Tilki, Set çalışanlarına kötü davrandığına yönelik çıkan haberlere açıklık getirdi.

Uzun zamandan beri Emrah Karaduman ile tatilde olduğu bilinen Aleyna Tilki, bir mekan çıkışında basın ile bir araya geldi. Magazin muhabirlerinin soruları genelde Aleyna Tilki hakkında çıkan iddialar hakkında olurken Aleyna Tilki bu konuda net ifadeler kullandı.

Aleyna Tilki’nin bu görüntüleri sosyal medyayı salladı!

İddiaları yalanladı

Aleyna Tilki hakkında en çok konuşula konulardan bir tanesi set çalışanlarına Ramazan olmasına rağmen iftar molası vermediğiydi. Bu konuda çıkan haberlere çok üzüldüğünü söyleyen Aleyna Tilki, böyle bir durumun olmadığını söyledi. “Bunları okuyunca gerçekten üzüldüm” diyen Aleyna Tilki, yanında yer alan Emrah Karaduman’a da aynı soruyu sordu. “Sen çekimlerde orucunu açmadın mı?” diye sordu. Karaduman ise ona “Beni aç bıraktın” diyerek şaka yaptı.

Rekor kırdı

“Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları” albümünde yer alan isimlerden birisi olan genç şarkıcı, ‘Yalnız Çiçek’ şarkısı için kendi yönetmenliğinde çektiği klibi ile rekor kırdı.

Aleyna Tilki  kimdir?

Emrah Karaduman kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler