Ana SayfaÜnlülerHadise'ye ne oldu? Hastalığı ne?

İlgili Postlar

Hadise’ye ne oldu? Hastalığı ne?

Son günlerde hasta olduğuna dair iddiaların konuşulduğu Hadise konuya açıklık getirdi. İşte şarkıcının yaşadığı rahatsızlık.

Sahnelerin sevilen isimlerinden birisi olan Hadise’nin hasta olduğu uzun zamandan beri konuşuluyordu. Çok farklı şekilde lanse ettirilen konuyla ilgili Hadise ilk defa açıklama yaparken sanatçı gündemde yer aldığı gibi çok büyük bir sağlık sorunu olmadığını dile getirdi.

Hadise Yıldız Tilbe’nin albümüne neden katılmadı?

Kıbrıs’ta sahne aldı

Bayram özel konserlerinde Kıbrıs’ta sahne alan Hadise, konserden önce kuliste basın ile bir araya geldi. Hakkında merak edilen soruları yanıtlayarak açıklık getiren Hadise, unutkanlık sorunu yaşadığını ve bu konuda tedaviye başladığını söyledi. B12 vitaminin eksikliği nedeniyle yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tedavinin başladığını söyleyen Hadise, her ay düzenli olarak tedavinin devam edeceğini söyledi.

İğneyle tedavi oluyor

B12 vitaminin eksikliğinin giderilmesi adına şarkıcıya iğne ile tedavi uygulandığı öğrenildi. Rahatsızlığı ile ilgili durumu aktaran Hadise ise “Konser öncesi şampuan takıntım var. Bazen şampuanımı unutabiliyorum… Zaman zaman yorgunluk oluyor. Doktor kontrolünde iğne oluyorum. Bu hastalığı yeneceğim” dedi.

Hadise kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler