Ana SayfaÜnlülerMurat Cemcir’den Ali Koç benzetmesi

İlgili Postlar

Murat Cemcir’den Ali Koç benzetmesi

Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi Ahlat Ağacı için Cannes’de çekilen fotoğraf ile haftalardan konuşulan Murat Cemcir konuyla ilgili ilginç bir benzetme yaptı.

71. Cannes Film Festivali’nde film gösterimi öncesinde fotoğraf çekimi için kırmızı halıda yer alan film oyuncuları, Murat Cemcir’in Bennu Yıldırım’ın önüne geçtiği şeklinde sürekli gündeme gelmiş ve oyuncu büyük eleştiri almıştı. Her ne kadar dönem içerisinde başta Murat Cemcir ve Bennu Yıldırımlar olmak üzere bu durumun aksine açıklamalar yapılsa da özellikle sosyal medya Murat Cemcir’e yönelik eleştirilerinden vazgeçmedi.

71. Cannes Film Festivali’nde Murat Cemcir’in Hareketi Sosyal Medyada Olay Oldu!

Radyo programında katıldı

Geçtiğimiz günlerde popüler bir radyo programına katılarak konuyla ilgili açıklamalarına devam eden Murat Cemcir, durumun çok büyütüldüğünü ve uzatıldığını söyledi.

“Ali Koç kadar konuşulduk”

Cemcir dikkat çeken benzetmesinde Ali Koç’u kullanırken “71. Cannes film festivaline gittik. Uzakta olduğumuz için imrenilecek bir durum. Filmimizde şöyle bir replik var; ‘İnsan imrendiği şeyi aşağılamak ister.’ Bir saniyelik anımız, duruşumuz ülke çapında konuşuldu. Ali Koç kadar konuşulduk. Ali Koç’u seviyorum bu arada” dedi.

“Memlekette kimse beni tanımadı”

En önemli projelerinden birisi Düğün Dernek olan oyuncu bu film ile ilgili ilginç bir anısını da anlattı. Film sonrasında memleketine giden oyuncu, herkes tarafından tanınacağını sansa da durum farklı gelişmiş. Murat Cemcir bu anları ise şöyle anlattı

“Zaman geçti Düğün Dernek filmi çekildi. Artık tanınıyordum. ‘Önce bir memlekete gideyim, oradan Sivas’a geçerim’ dedim. Gittiğimde filmden dolayı sakal saç uzun ve beyazdı. Bu sefer kimse beni tanımadı”

Murat Cemcir kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler