Ana SayfaÜnlülerSongül Öden yeniden bir uyarlama ile gelecek

İlgili Postlar

Songül Öden yeniden bir uyarlama ile gelecek

Son dönemlerde uyarlama dizilerle ekranlara gelen Songül Öden, bir başka uyarlama projesiyle yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

MED Yapım tarafından “This Is Us” dizisinin haklarının alınması ile birlikte dizi hazırlıkları başladı. Şu ana kadar çok fazla detay paylaşılmamış olsa da dizide yer alacak ilk isimlerden birisi belli oldu. Songül Öden’in dahil olduğu oyuncu kadrosunda diğer isimlerle görüşmeler devam ediyor.

Yeninde uyarlama dizisinde

Daha önce de benzer uyarlama dizilerinde yer alarak başarılı bir performans sergileyen Songül Öden’in yeni dizide de yine başrol oyuncularından birisi olacağı duyuruldu. Uyarlama senaryosunun Deniz Madanoğlu tarafından hazırlanacağı dizide daha önce de Birkan Sokullu’nun yer alacağı duyurulmuştu. İki başrol oyuncusu ile birlikte dizide ekip şekillenmeye başlarken önümüzdeki günlerde tüm dizi oyuncularının açıklanması bekleniyor.

Yayına devam ediyor

Şu anda NBC’de yayınlanmaya devam eden This Is Us, ülkede büyük bir dönüş aldı ve çok beğenildi. Doğum günleri aynı olan ve birbirini hiç tanımayan kişilerin kesişen hayatlarının konu olduğu dizi bir aile draması türünde.

Songül Öden kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler