Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki: Bunu Konuşmak İstemiyorum

İlgili Postlar

Aleyna Tilki: Bunu Konuşmak İstemiyorum

Popcu Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, kendisi kadar sosyal medyanın da sevilen isimlerinden biri. Havva Öztel’in yeni şarkıları ve klipleri daha önce seslendirdiği Arapça şarkılarla ünlendi. yeni çıktı Nişantaşı’nda görüntülenen Aleyna Tilki paniğe kapıldı. Annesiyle ilgili sorular sorulan Aleyna Tilki “Bunu konuşmak istemiyorum” yanıtını verdi. İşte detaylar;

Havva Öztel Şarkı Çıkardı

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, sosyal medya hesaplarıyla adından söz ettirdi ve kızı kadar ünlü oldu. Arabic Pieces’teki performansıyla sesiyle ödül alan Öztel, Bergen’in ‘Acıların Kadını’ olarak da bilinen ‘Seni Kalbimden Kovdum’ şarkısını seslendirdi ve geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle tanıştırdı.

“Annem Benden Daha Çok Konuşuluyor”

Nisan 2022’de Kuruçeşme’de mercimekle basılan Alina Tilke, “Annen de arabesk söylüyor, aranızda bir çelişki var mı? Ve şu soruyu yanıtladı:

“Vallahi annem benden çok konuşuluyor. Annemin her zaman arkasındayım. O da benim arkamda. Hobi olarak şarkı söylüyor. Söylesin, ne güzel sesi var. Zaten profesyonel olarak yapmak istemiyor. Şarkı söylemeyi seviyor, çok profesyonel yaklaşmıyor.”

Aleyna Tilki, konser öncesi annesi Havva Öztel’i övdü ve “Sesi çok güzel” dedi. İddiaya göre; 21 yaşındaki şarkıcı, annesiyle düet yapacağını da duyurdu. Ancak Havva Öztel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada haberi yalanladı.

“Benim Öyle Bir Düşüncem Yok!”

Aleyna Tiki’nin nin annesi şarkıcı oldu” mesajını yayınlayan Öztel şunları demişti;

“Peki bundan benim haberimin olmaması” mesajını yazmıştı. Havva Öztel, “Arkadaşlar öyle bir düşüncem yok. Belki ileride kızımla hatıra kalsın diye Anneler Günü’nde bir düet yaparım ama daha fazlası olsun istemem. Ben evimin salonunda, mutfağında şarkı söylemeyi tercih ederim”

Planlar İşe Yaramadı

Bir gece önce çocukluk arkadaşıyla Nişantaşı’nda bir otelde buluşan Aleyna Tilki’nin kapıda beklediği haber verildi, şoförünü aradı ve Nişantaşı’nı dolaştı.

Aleyna Tilki: Bunu Konuşmak İstemiyorum

Kameralardan kurtulamayacağını anlayan şarkıcı, aracını otelin oto parkına çektirdi. Güvenlikler eşliğinde aracına binen Tilki, “Aleyna Hanım neden kaçıyorsunuz? Anneniz de single çıkardı, birlikte bir düet olur mu?” sorusu yöneltildi. 21 yaşındaki popçu, “Daha sonra konuşalım. Şimdi bunu konuşmak istemiyorum” diyerek, aracına binip uzaklaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler