Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Gizemli Arkadaşıyla Kameralara Yakalandı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Gizemli Arkadaşıyla Kameralara Yakalandı

Aleyna Tilki gizemli arkadaşıyla kameralara yakalandı. Ünlü şarkıcı önceki gün erkek arkadaşıyla Rumelihisarı’nda baş başa kahvaltı yaptı. Koyu sohbet sonrası mekanın çıkış kapısına yönelen çiftten, erkek arkadaşı görüntülendiklerini fark edince geriye döndü. Ünlü şarkıcıya geçtiğimiz haftalarda yaptığı “Aşktan yana şansım yok” açıklaması hatırlatıldı.

“Aşkta Şansım Yok”

Müzik kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımları ve iddialı açıklamalarıyla da gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, Geçtiğimiz aylarda yüzü olduğu firmanın reklam kampanyası için seslendirdiği şarkıyı yaza merhaba partisiyle kutlamıştı. Tilki, “Aşkta şansız mısınız?” sorusuna şu sözlerle yanıt vermişti:

Kimse yok yani. Çünkü sevme becerisi insanların genelini bildiğinden çok daha fazlası. Bir insanı kim olduğu için sevmem. Onun eksik yanlarını görmek isterim, karanlık yanlarını görmek isterim, aydınlık yanlarını görmek isterim. Her şeyi ile paket halinde severim ve onu değiştirmek istemem. İnsanlar beni güzel olduğum için seviyor ya da insanlar beni ünlü olduğum için seviyor, Aleyna Tilki olduğum için seviyor. Küçükken de öyleydi, güzelliğimi seviyordu, beni sevmiyordu ki. Çünkü beni sevebilmesi için benim en karanlık, en eksik olan içimdeki yanları da bilmesi ve buna rağmen beni sevmesi gerekir. Böyle bir sevginin bulunması çok zor çünkü insanların sevgiyi bilme tanımı çok yanlış. ‘Gözlerine bayılıyorum’ diyor mesela. ‘Neyini seviyorsunuz?’ diyorsun, ‘Saçlarını’ diyor. Bu durum bana sahte geliyor. Ben olsam ‘Akıttığı gözyaşlarına hayranım’ derim. Beni tanıdıklarına ekstra bir şok yaşıyorlar. Bana tapma noktasına geliyorlar.

“Ayrılığı Annemle Babamdan Öğrendim”

21 yaşındaki şarkıcı, “Hiç aldatıldın mı ya da terk edildin mi?” sorusu üzerine de “Yok, terk de etmedim. Ben ayrılığı anne ve babamdan öğrendim. Onlar ayrıldığında bile annem, babamın evine gidip onun evinin mutlu olmasını, iyi olmasını istedi. Beraber babamın evini kurdu. Ben arkadaş olarak kalmayı seçiyorum. İlişki bitince ‘Güle güle’ demek yerine arkadaş olmayı tercih ediyorum. Gerçekten çok sadık bir ilişki geçiriyorum. Herkesin bir vakti var, bir yol ayrımı oluyor. Ben uzun dönem ilişki taraftarıyım ama bir ömür boyu biriyle kalamam” demişti.

Aleyna Tilki Gizemli Arkadaşıyla Kameralara Yakalandı

Aleyna Tilki, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Rumelihisarı’nda baş başa kahvaltı yaptı. Öğle saatlerinde geldikleri mekanın teras katına çıkan ikili, kahvaltı keyfi yaparken Boğaz havası aldı. Koyu sohbet sonrası mekanın çıkış kapısına yönelen çiftten, erkek arkadaşı görüntülendiklerini fark edince geriye döndü.

Tilki ile kısa süreli konuşan erkek arkadaş görüntülenmekten kurtulamayacaklarını anlayınca şarkıcının arabasının direksiyonuna geçti. Erkek arkadaşının hemen ardından mekandan ayrılan şarkıcının keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı. “Hayli keyifliyim” diye söze başlayan şarkıcı, “İngiltere’den döndüm, albüm hazırlıyorum Türkçe, buradayım” dedi.

Yanındaki kişi için, ”Arkadaşım” açıklaması yapan şarkıcıya “Aşktan yana şansım yok” açıklaması hatırlatılınca, “Kumarda kaybediyorum, aşkta kazanır mısın?’ dediler. Dedim ki kumarda kaybetmekle alakası yok, onda da şanssız olabiliyor insan ” diye konuştu. “Aşkta şansız olduğunuza inanıyor musunuz?” sorusuna şarkıcı, “Sadece aşık olmam zor” diye cevapladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler