Ana SayfaDedikoduPetek Dinçöz Miami'ye Yerleşme Nedenini Açıkladı

İlgili Postlar

Petek Dinçöz Miami’ye Yerleşme Nedenini Açıkladı

Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında iş adamı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşen Petek Dinçöz, önceki gün Etiler’de ortaya çıktı. Petek Dinçöz Miami’ye yerleşme nedenini açıkladı. İşte o açıklama;

Evliliği Tek Celsede Sonlandı

‘Foolish Casanova’ şarkısıyla ünlenen Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu, iki aylık birlikteliğin ardından Temmuz 2014’te Baltalimanı’nda bir mekanda dünyaevine girmişti. Çiftin oğulları Aslan, 4 Ağustos 2017 tarihinde dünyaya gelmişti. Mahkemeye başvuran ikili, sekiz yıllık evliliklerini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandırmıştı.

“Anne Baba İlişkimiz Devam Edecek”

41 yaşındaki şarkıcı, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; “Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle” sözleriyle duyurmuştu.

Boşandıktan sonra bir süre sessiz kalan Dinçöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla suskunluğunun sebebini açıkladı.

“Burası Çok Güzel”

İrfan Aslan ile Miami’ye yerleştiğini belirten 41 yaşındaki şarkıcı, oğlu ile yeni evinin bahçesinde verdiği pozuna şu notu düştü:

Herkese merhabalar… Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta ‘PDFC’ ailem, sonra siz değerli sevenlerim… Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt dışında devam etmesini istediğim için Miami’ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram’da aktif olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, kocaman sevgiler.

Petek Dinçöz Miami’ye Yerleşme Nedenini Açıkladı

Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşen Petek Dinçöz, önceki gün Etiler’de ortaya çıktı. Oğluyla birlikte alışveriş turuna çıktıklarını ifade eden Dinçöz, Amerika’ya yerleşmesiyle ilgili olarak ise, “Miami’ye çocuğumun eğitimi için yerleşme kararı aldım. Her şeyim onun üzerine kurulu. Bir ayağımız yine Türkiye’de olacak. Ama şunu söyleyebilirim ki sürprizlere açık olun. Güzel işlerle döneceğim” dedi.

Petek Dinçöz Kimdir?             Serkan Kodaloğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler