Ana SayfaDedikoduTeoman: O Parayı Kimse Vermez

İlgili Postlar

Teoman: O Parayı Kimse Vermez

54 yaşındaki Teoman, önceki gün Nişantaşı’nda yer alan bir AVM’de kameralara yansıdı. Gazetecilerle konuşan Teoman, rol aldığı reklam filminden kazandığı ücretle ilgili dikkat çeken bir açıklama yapan Teoman “O parayı kimse vermez” dedi. İşte ünlü Rock’çının o açıklamaları;

“Ben Rap Yapamayabilirim”

Önceki haftalarda Cihangir’de görüntülenen Teoman, ayaküstü gazetecilerle konuşmuştu. Müzisyen, muhabirlerin “Teoman Bey, rapçi Çakal ile fotoğraf paylaştınız. Acaba bir düet rap şarkı mı geliyor?” sorusuna, “Ben gençleri seviyorum, onlarla bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor. Fakat ben Rap yapmayabilirim” diye yanıt vermişti.

“Kızcağız İle Önceden Tanışmıştım”

Geçtiğimiz günlerde de Aleyna Tilki, Teoman ile olan bir fotoğraf paylaştı. ‘Birlikte bir proje mi olacak?’ haberlerine şarkıcı, “Ben kızcağız ile daha önceden tanışmıştım. Bir proje yok ama dediğim gibi ben gençleri seviyorum, güzel şeyler yapıyorlar” dedi.

Teoman’dan Reklam İddilarına Yanıt

Muhabirlerin “Teoman Bey bir gözlük firmasının reklamında oynadınız ve çıkan habere göre 2 milyon TL’ye yakın para aldığınız yazıldı. Böyle bir rakam para aldınız mı?” sorusuna Teoman “Hayır tabii ki bu bir yalan. Ben böyle bir büyük rakam para almadım. Cüzii bir rakamdı. Böyle büyük bir para alsaydım çalışmama gerek kalmazdı. O doğru değil yalan” dedi.

Teoman Kimdir?

Teoman: O Parayı Kimse Vermez

Bayramda annesinin koronavirüse yakalandığını söyleyen şarkıcı, “Annemle uğraştım. Bugün yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya geçti. O yüzden bugün sevinçliyim” ifadelerini kullandı.

Bir gazeteye açtığı davadan 280 bin TL kazanan Teoman, “Haberim yok ama çok sevindim. O kadar dertlerle uğraşıyorum ki, onlarla uğraşacak zamanım yok” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler