Ana SayfaDedikoduBahar Şahin: Çocuklarınızı 30 Yaşında Gibi Giydirmeyin!

İlgili Postlar

Bahar Şahin: Çocuklarınızı 30 Yaşında Gibi Giydirmeyin!

Son dönemlerde yer aldığı dizilerle adından sıklıkla söz ettiren Bahar Şahin geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoyla gündeme bomba gibi düştü. Çocuklarını sosyal medyanın malzemesi yapan ebeveynlere tepki gösteren Bahar Şahin “Çocuklarınızı 30 yaşında gibi giydirmeyin” dedi. İşte Bahar Şahin’in o açıklaması;

Uyumları Sevildi

Geçtiğimiz sene Fox Tv ekranlarına “Masumiyet” dizisinde yer alan Bahar Şahin ardından rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açmış ancak ikilinin aşkı pek de uzun sürmemişti. Diziden sonra uzun bir ara veren Şahin geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayımlanmaya başlayan “Seversin” dizisiyle ekranlara döndü. Burak Şahin’inde başrolünde olduğu dizide ikilinin uyumları çok beğenildi.

Bahar Şahin’den Tepki

Son dönemlerde hem sosyal medya kullanıcılarından, hem de ünlü isimlerden çocukların fenomenlik malzemesi haline getirilmesine karşı tepki artıyor. Bu duruma tepki gösteren isimlerden biri de genç oyuncu Bahar Şahin oldu.

Bahar Şahin: Çocuklarınızı 30 Yaşında Gibi Giydirmeyin!

Şahin, çocuklarını yaşına uygun giydirmeyip sosyal medya hesaplarında paylaşan annelere seslendi.

Oyuncu, Instagram hesabında bir kız çocuğunun videosunu yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

“Kız çocuklarını, çocuk gibi değil de kadın gibi giydirdikleri zaman iğreti ile izliyorum. Bir ton ruh hastasıyla yaşadığımız bu dünyada… Yani kimse yanlış anlamasın ya da ne anlıyorsa anlasın. Pedofili hastası insanlara malzeme çıkartmaktan başka bir şey değil! Çocuk çocuktur. Tütülü elbiseler giyer, renkli taytlar, simli taşlı tişörtler… Allah aşkına şu güzelim çocuk birazdan kahve alıp kız veya erkek arkadaşlarıyla koyu bir sohbete düşecek gibi”

Ünkü oyuncusözlerinden dolayı kendisini eleştiren bir takipçisinin mesajını paylaşarak da şunları söyledi: “Bakın mesela yani buna bir şey denmez, cahile laf anlatılmaz. 5 yaşındaki çocuğu açık giydirmeyin demiyorum 25-30 yaşında biri gibi giydirmeyin. Görüntüye kadınlar yüklemeyin bırakın çocuk gibi kalsın diyorum. Çocuklar sosyal medyanın bir kuklası zaten olmamalıdır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler