Ana SayfaDizilerAlev Alev 15. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cemre Rüya'yla Birlikte Güneş'i Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 15. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cemre Rüya’yla Birlikte Güneş’i Kaçırıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 15. yeni bölümüyle 18 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Rüya, babasının ölümünden sonra iyice içine kapanır. Çiçek, onun ölümüne neden olduğunu düşünüp vicdan azabı çeker. Çelebi, yeniden başkanlığa aday olup Cemre’yi yeni bir oyunun içine sokar. Cemre’yi, yalnız bırakmayan arkadaşları onun bir açığını bulur. Çelebi’nin, planı ters teper. Alev Alev 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre, Rüya’yla birlikte Güneş’i kaçırıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Cemre Rüya’yla Birlikte Güneş’i Kaçırıyor!

Alev Alev 15. bölüm 1. ön izlemesinde; Cemre, kızını kaçırıp evine getiriyor. Güneş, annesinin evinden korktuğunu söylüyor. Cemre, kendisinin de korktuğunu ama alıştığını söylüyor.

İşte Alev Alev 15. bölüm ön izlemesi….

ALEV ALEV 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüya, babasının intihar süsü verilip öldürülmesinden sonar iyice içine kapanır. Haftalar geçtikten sonra Ömer, Rüya’yı ilk kez dışarı çıkarıp ona, kendi hayatını anlatır. Çiçek ise, Kenan’ın yerini İskender’e söylediği ve onun bu yüzden öldürüldüğü için vicdan azabı çeker.

İskender’de, Kenan’ı öldürdürdüğü için abisinden nefret ediyor ve onunla tartışıp evi terk eder. Çelebi’nin, hiçbir şey umurunda olmaz. Güneş’i annesiyle şehir dışına gönderir ve Cemre’nin onu görmesine engel olur.

Yeniden belediye başkanlığına soyunan Çelebi, karısının yanında olması gerektiğini bildiği için Cemre’ye, yeni bir boşanma protokolü sunar. Eğer, seçim süresinde yanında olursa ondan tek celsede boşanmayı kabul ettiğini söyler.

Ama buna, Cemre inanmaz. Bunu duyan Tomris, Cemre’nin evine gidip onları işbirliği için organize eder. Kızlar, çöpe atılan bebekten yola çıkarak araştırma yapmaya başlarlar. Tamda Çelebi’nin, doğduğu yıl çöpe atılan bir bebek haberine rastlarlar.

O bebeğin bulunduğu çöplüğün yerine Çelebi’nin belediye başkanlığı zamanında park yapıldığı bilgisine ulaşırlar. Çelebi, emri vaki yapıp Cemre’ye basın açıklaması yapacağı gün yanında olmasını ister ve ona orada giymesi için bir elbise bırakır.

Geceler boyunca çalışan Ömer, Rüya, Tomris ve Ozan, Çelebi’nin çöpe atılan bebeği öğrendiği gün bir kadını o parkta dövüp komalık ettiğini öğrenir. O kadını bulan Ömer, Çelebi’nin başkanlığını açıklayacağı geceye getirir.

Rüya, Çelebi’nin kadın haklarını savunan biri gibi görünen bir psikopat olduğunu gösteren belgeleri basına dağıtır. Çelebi, o parkta dövdüğü kadını görünce öylece kala kalır.

 Alev Alev 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi’nin Planı Ters Tepiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler