Ana SayfaDizilerAkrep 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Cinayeti Fikret'le Aras'ın Üstüne Atıyor!

İlgili Postlar

Akrep 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Cinayeti Fikret’le Aras’ın Üstüne Atıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 11. yeni bölümüyle 18 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Perihan, Mehmet’i ölmeden bulup onu hastaneye yatırır. Ferda, tutuşmaya başlar. Duru, babasıyla teyzesinin ilişkisini öğrenince Merve’yi evden kovar. Ferda, görgü şahidinin emniyete olduğunu öğrenip annesine her şeyi itiraf eder. Akrep, 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferda, cinayeti Fikret’le Aras’ın üstüne atıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Cinayeti Fikret’le Aras’ın Üstüne Atıyor!

Akrep, 11. bölüm 1. fragmanında; Ferda, annesinin kendisine tuzak kurduğunu anlayıp, o gece Fikret’le birlikte olduklarını ve Berna’nın onları orada yakaladıktan sonra oradan gittiğini söylüyor. Aras, olanları anlatıyor. Ancak, Ferda tüm suçu Fikret ile Aras’ın üstüne yıkacak şekilde organize ediyor.

İşte Akrep 11. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Perihan, Mehmet’in yanına gittiğinde onun evde olmadığını sanıp geri dönecekken, onun bir arkadaşıyla karşılaşır ve adamı hastaneye kaldırrlar. Mehmet beyin, bir oğlu ortaya çıkar. Perihan, onunla konuşur ve ona kızının orada öldürüldüğün görenin tek babası olduğunu söyler.

Ona, kızının ölümüne neden olan insanların onu arayacağını bir bir anlatır. Ferda, durumu öğrenip hemen hastaneyi arar. Adamın yaşadığını öğrenir. Duru, babasıyla teyzesinin ilişkisini öğrendikten sonra eve gelir ve Merve’yi evden kovar. Merve, eşyalarını alıp evden ayrılırken annesiyle karşılaşır.

O ise, kızına evden ayrıldığı için kızar. Perihan’da, durumu öğrendikten sonra Duru’ya, Merve’nin bir suçu olmadığını söyler. Aras, Hacer’in kendisini sıkıştırmasından sonra ona, her şeyi olduğu gibi anlatır. Bundan sonra İpek’i de, alıp gitmek ister.

Ferda, Fikret’ten hayatından çıkma karşılığında iki yüz elli bin lira ister. Oda, onun verdiği hesaba yatırır. Ferda, İpek’in hesabına yatırılan parayı onunla birlikte çekip götürüp Hacer’e sus payı olarak verir. Hacer, onun bu verdiği parayı kabul etmez.

Şahin, İpek’in abisiyle başka bir şehre gideceğini öğrenir ve onunla konuşmaya hastaneye gider. İpek’ten, ayrı kalmak istemeyen Şahin ona bir yüzük alıp evlenme teklif eder. İpek, Ferda’nın doldurmasıyla abisinin bu durumu kabul etmeyeceğini ve onunla gizlice evlenmek istediğini söyler.

Aras, Fikret bey tarafından işten kovulur. Duru’da onu, şoförü olarak istemeyince Aras, kız kardeşiyle memleketine taşınmak ister. Görgü şahidi olan Mehmet bey hayatını kaybeder. Ama Perihan, onun yaşadığını ve polislerle konuştuğunu onun oğlundan ister.Ferda, durumu öğrenince annesinin yanına gidip her şeyi itiraf eder.

Akrep 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Perihan Ferda’yı Tuzağa Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler