Ana SayfaDizilerAkrep 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Ferda'nın Bir Kızı Daha Olduğunu...

İlgili Postlar

Akrep 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Ferda’nın Bir Kızı Daha Olduğunu Öğreniyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Akrep, 5. yeni bölümüyle 8 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Merve, annesini Fikret’le görünce onu terk edip Perihan’la gider. Ama orada da Fikret’in yüzünü görmek istemez. Ferda, Fikret’i evlenmeye zorlar. Onun kaçtığını anlayınca da tehdit eder. Perihan, Fikret’in eski sevgilisini bulup Ferda’ya bir oyun oynar. Ferda, Fikret’i Selma’nın evinde görünce sinir krizi geçirir. Fikret’in ihanetinden sonra Ferda, intihar eder. Akrep, 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Perihan, Ferda’nın bir kızı daha olduğunu öğreniyor.

Cuma Dizileri 2020

Perihan Ferda’nın Bir Kızı Daha Olduğunu Öğreniyor!

Akrep 5. bölüm 1. fragmanında; Perihan, Ferda hastaneden çıktıktan sonra onun evde kalmasına izin veriyor. Fikret’in oğlu teyzesinin yanına gidip annesinin, babasının ucuz kadınlarla birlikte olduğu için intihar ettiğini söylüyor. Eve Fikret’in yeni sevgilisi de geliyor. Ferda’ya, iğneli laflar söylüyor. Perihan, Ferda’nın 21 yaşında bir kızı daha olduğunu öğreniyor.

İşte Akrep 5. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Merve, annesinin gerçek yüzünü gördükten sonra Perihan’ın yanına sığınır. Ferda, kızını geri vermesi için Perihan’a yalvarır. Olmayınca da onu tehdit eder. Bu arada, Fikret’e evlenmelerinden başka çareleri olmadığını söyler. Fikret ise, Ferda’yla evlenmeye yanışmaz. En son şirkete çak kapı gelmesinden sonra Ferda’yla evlenmek değil görüşmek bile istemez. Ama Ferda, Fikret’i tehdit eder.

Ayrıca Perihan’a gidip Fikret’le çekindikleri sarmaş dolaş fotoğrafları basına vereceğini söyler. Fikret, Perihan’ın kendisine ondan ayrılmak için yalvaracağını söylediği sözler gelir aklına ve onun yanına gidip Ferda’dan nasıl kurtulacağının planını yapar. Perihan, Fikret’e her şeyi kendisine bırakmasını ister. Merve, anneannesiyle kalmak ister. Ancak o evde Fikret’in yüzünü görmek istemez.

Duru ile Şahin’e de bir şey söyleyemezler. Aras, işinden istifa etmek istiyor. Ferda, Aras’ı da tehdit eder ve ona Berna’yı göle atarken ki çektiği videoyu izletir. Aras, onun tehdidine aldırış etmez. Eğer o görüntüleri polise verirse birlikte batacaklarını söyler. Perihan, Fikret’in eski sevgilisini bulup onunla bir plan yapar.

Selma, Ferda’nın dükkanının önünce arabasının arızalandığı numarasıyla dükkana girer. Onu övüp ona kuaförü olma teklifi yapar. Ferda’nın numarasını alıp onu eve çağırır. Çok para kazanacağı için Ferda bu teklifi kabul eder. Fikret ile Selma, tekrar birlikte olmaya başlar. O evdeyken Selma, Ferda’yı eve çağırır. Orada Fikret’le karşılaşınca sinir krizi geçirir. Berna’nın neler hissettiğini anlayan Ferda, içki içip üzerine ilaç alıp intihar etmeye kalkışır.

Akrep 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Fikret’in İhanetinden Sonra İntihar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler