Ana SayfaDizilerHekimoğlu 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Ateş'e Karşı Suçluluk Duyuyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’e Karşı Suçluluk Duyuyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 32. yeni bölümüyle 12 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ateş, bastonundan kurtulup hastaneye koşarak gelmeye başlar. İpek, çocuk sahibi olmak ister. Önce Orhan’la yemeğe çıkıp onun baba olmak isteyip istemediğini anlamaya çalışır. Ateş, İpek’in ne yapmak istediğini anlayıp aldığı iğneler konusunda ona yardım eder. Ateş, iki hasta birden alır. Havuza düşen yatalak hastaya kortizon vermesini kabul etmeyen İpek, Ateş’ten gizlice hastaya kortizon verir ve hasta yürüyüp konuşmaya başlar. Ateş’in dayanılmaz ağrıları tekrar başlar. Hekimoğlu 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İpek, Ateş’e karşı sakladığı şey için suçluluk duyuyor.

Salı Dizileri 2020

İpek Ateş’e Karşı Suçluluk Duyuyor!

Hekimoğlu 32. bölüm 1. fragmanında; Ateş’in ağrıları tekrar başlayınca İpek, telaşlanmaya başlıyor. Onun bu ağrılarının ilk kez bir hastayı iyileştiremediği için olduğunu düşünüp Orhan’a hastayı iyileştirdiğini açıklaması gerektiğini söylüyor. Orhan, buna karşı çıkarken Zeynep, bunu saklamaya hakları olmadığını söylüyor. Hastaneye gelen bir çocuk hastayı alan Ateş, onun neden ölecek gibi acı çektiğini araştırmaya başlıyor. Ateş’in, aşk hayatındaki hareketlilik İpek’in gözünden kaçmıyor.

İşte Hekimoğlu 32. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 31. BÖLÜM ÖZETİ!

İpek, Orhan’la birlikte Ateş gelmeden ona vaka bulmak için uğraşır. Enerjisini toplamış bir vaziyette Ateş, koşarak hastaneye gelir. Bir değil iki dosya birden alır. İlki, yogacı bir kadının boynundan aşağısı tutmamaktadır. İkincisi ise, yıllardır yürüyemeyen ve konuşamayan hastanın kendisini havuza atmasıdır. Ateş, yogacı kızı muayene eder ve onun felç olmadığını numara yaptığını anlar. Ama o gittikten sonra kız fenalaşır.

Genç kadının rahatsızlığının genellikle balıkçılarda görülen bir hastalık olduğu anlaşılır. Bol C vitaminiyle hasta eski sağlığına kavuşur. Kendisini, tekerlekli sandalyeyle havuza atan hasta ameliyata alınır. Ateş, ilk kez bir hastasının yakınlarıyla iletişim kurar. Hatta adamın oğluyla futbol maçı bile yapar. Zeynep, Ateş’in bu davranışını onun yüzüne vurur.

İpek, Orhan’ı akşam yemeğine davet eder. Ateş, İpek’te bir gariplik olduğunu onun, bazı ilaçlar almaya başladığını hemen anlar. Sonrasında onun çocuk sahibi olmak istediğini bunu, Kıbrıs’a gidip orada donör sayesinde yapacağını öğrenir. İpek, Orhan’la yemeğe çıkar ve ona baba olmak isteyip istemediğini sorar. O da, baba olmanın büyük sorumluluk gerektirdiğini bunun kendisine göre olmadığını söyler.

Orhan, İpek’in davranışlarından onun bir şey sakladığını anlar. İpek’in yemek yediği kaşığı alarak ona gizlice, kanser tarama testi yapar. Ateş, felçli adama kortizon uygulamak ister. Ancak İpek bunu kabul etmez. Ateş’in yine haklı olabileceğini tahmin eden İpek, hasta taburcu olup giderken kortizon verir ve hasta ayağa kalkıp konuşmaya başlar. Orhan, İpek’e bu yaptığını Ateş’e bahsetmemesini ister. Ateş’in ağrıları tekrar başlar.

Hekmoğlu 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş’in Dayanılmaz Ağrıları Tekrar Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler