Ana SayfaÜnlülerAilesinden Üç Kişiyi Korona'dan Kaybeden İkbal Gürpınar'ın Son Durumu...

İlgili Postlar

Ailesinden Üç Kişiyi Korona’dan Kaybeden İkbal Gürpınar’ın Son Durumu…

Yaklaşık on gündür hastanede Covid 19 tedavisi gören başarılı ünlü sunucu İkbal Gürpınar’ın son sağlık durumunu hayranları merak ediyor. Çünkü ünlü sunucu önce babasını sonra eniştesinin en sonda bir kaç gün önce annesini kaybetmişti.. Tedavisi hala devam eden İkbal Gürpınar’dan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte Detaylar..

Ailesinden Üç Kişiyi Korona’dan Kaybeden İkbal Gürpınar’ın Son Durumu…

İkbal Gürpınar’ın babası Murtaza Dönmez de kocid 19 sebebiyle 4 Eylül’de yaşama gözlerini kapamıştı. Ünlü sunucunun eniştesi de koronavirüsünden vefat etmişti.. Ve maalesefki ünlü sunucunun annesi Neriman Dönmez’de korona virüse yenik düştü..

Adım Adım Hastalık Sürecini Anlattı…

Yaklaşık on gündür kendisi de hastanede yoğun bakımda kovid 19 tedavisi gören usta sunucu İkbal Gürpınar şimdi ise odaya alındı. Annesinin cenazesine katılamayan İkbal Gürpınar, çok ağırcana geçirdiği korona virüs sürecinde yaşadıklarını sosyal medya sayfasından hayranları için  paylaştı.

”Size Anlatacak O Kadar Çok Şey Birikti ki….”

”Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki. Şükürler olsun Rabbime kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda anneniz ölüyor, cenazesine bile katılamıyorsunuz….”

“Nefes Almak Ne Büyük Bir Nimet”

“Nefes almak ne büyük bir nimet. Bir bardak çay ve ve pilav, sağımdan soluma dönebilmek. Konuşmak yasak hala, ciğerlerimi yormamak için. Yoğun bakımda o hummalı çalışmayı, o fedakarlığı gördüm ya. Ömrümün geri kalanını Doktor ve hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim inşallah. Yoğun bakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin.”

“Olağanüstü bir organizasyon bu”

“Sayın Bakanım size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla başla çalışıyor herkes. Allah devletimizi daim kılsın.”

“Hangi Birini Anlatayım?”

“Sizden ricam yoğun bakım hemşirelerinin durumlarını düzeltmeniz. İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta sürekli kolunu oynattığı için kan ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden temizlemeleri. Hangi birini anlatayım?”

“Dayanılacak Gibi Değil.”

“Taburcu olunca yayın yapar uzun uzun anlatırım inşallah. Lütfen mecbur olmadıkça sokağa çıkmayın. Çift maske ve eldiven, mesafe! Çektiğim acıları bilseniz adım atmazdınız dışarıya. İnanın öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz, dayanılacak gibi değil.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler