Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerErkin Arslan, Buray Ve Evrencan Gündüz'den Sürpriz Proje!

İlgili Postlar

Erkin Arslan, Buray Ve Evrencan Gündüz’den Sürpriz Proje!

Başarılı sanatçı Erkin Arslan, Buray ve Evrencan Gündüz ile birlikte seslendirdikleri ‘’Aşk Ne Güzel Şey’’ isimli yepyeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. ‘’Aşk Ne Güzel Şey’’ hakkında herşey Haberimizde..

Erkin Arslan, Buray Ve Evrencan Gündüz’den Sürpriz Proje!

Piyanist, besteci ve söz yazarı kimliğiyle ön plana çıkan Erkin Arslan, bu projesinde Buray ve Evrencan Gündüz ile birlikte sürpriz bir projeye imza atıyor. Aşk Ne Güzel Şey şarkısı için bir araya gelen üçlü, güz mevsiminin melankolik ruhunun aksine Kasım’da yaşanan aşkların en romantik halini dinleyenlere naif bir dille aktarıyor.

Sözleriyle aşkın bir sanat olduğu düşüncesini açık bir şekilde ifade eden başarılı sanatçı Erkin Arslan, şarkısında yeni başlangıçlara yelken açmanın umudunu yansıtıyor. Bir beklenti içerisine girmeden, temelinde özgürce sevebilme duygusu barındıran aşkın, ne denli derin bir etkiye sahip olabileceğini vurgulayan sanatçı, dinleyenlere etkili bir çalışma sunuyor. Sözü, müziği ve düzenlemesi Erkin Arslan’a ait olan şarkının mix’i Sarp Özdemiroğlu, mastering’i Çağlar Türkmen imzası taşıyor.

Aşk Ne Güzel Şey Yayında!..

Bursa’nın İznik ilçesinde Askania adlı mekanda Ertuğrul S. Doğan yönetmenliğinde çekilen klibe üçlünün keyifli görüntüleri eşlik ediyor.

Erkin Arslan’ın sevilen sanatçılar Buray ve Evrencan Gündüz ile birlikte seslendirdiği yepyeni teklisi ‘’Aşk Ne Güzel Şey’’ Jinglehouse etiketiyle 6 Kasım itibarıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı!

İşte Erkin Arslan, Buray Ve Evrencan Gündüz’den ‘’Aşk Ne Güzel Şey’’ Klibi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler