Ana SayfaÜnlülerİkbal Gürpınar Annesini Kaybetti!

İlgili Postlar

İkbal Gürpınar Annesini Kaybetti!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedavisi için yoğunbakıma alınan sunucu İkbal Gürpınar koronavirüs sebebiyle annesini kaybetti. Gürpınar’ın babası Murtaza Dönmez ve eniştesi de 2 ay önce koronavirüs sebebiyle vefat etmişti. Detaylar haberimizde…

İkbal Gürpınar Kimdir?

Acı Haberle Sarsıldı

Sunucu İkbal Gürpınar geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedavisi için yoğun bakıma kaldırılmıştı. Yoğun bakımdan çıkar sunucu acı haberle sarsıldı. Daha önce babası ve eniştesini de koronavirüs sebebi ile kaybeden Gürpınar’ın annesi vefat etti Sunucunun oğlu acı haberi Gürpınar’ın instagram sayfası üzerinden duyurdu.

ikbal-gurpınar

Annesi ve anneannesinin fotoğrafını paylaşan Alper Gürpınar şu ifadeleri kullandı;

“Oğlu Alper Gürpınar olarak annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim. Canım anneannemiz Neriman Dönmez , Covid -19’dan dolayı Hakk’a yürüdü. Annem İkbal Gürpınar, bugün yoğun bakımdan normal servise çıktı, tedavisine orada devam edilecek. Günlerdir annemi yaşatmak için yoğun çaba gösteren Ankara Şehir Hastanesi’nin Başhekimi Sayın Aziz Ahmet Surel’e, Yoğun Bakım sorumlusu Prof. Dr Seval İzdeş ve ekibine, Kıymetli Hekimlerimiz ve özellikle YOĞUN BAKIM HEMŞİRELERİMİZE , dualarınızla hep annemin yanında olduğunuz için sizlere sonsuz teşekkürler.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler