Ana SayfaDizilerAfili Aşk Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Afili Aşk Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Afili Aşk 28. son bölümüyle geçen hafta ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem ile Ayşe, şirketteki doğum günü çekilişinde hediyeleri bir birlerine çıkması için büyük uğraş verir. Çekilişte Volkan’a da Gonca çıkar. Kerem babasıyla, Ayşe’nin babasının geçmişte yaşananları konuşur ve durumun tahmin ettiği gibi olmadığını anlar. Ayşe ile Kerem, ailelerin bir arada olduğu anda her şeyi anlatmaya karar verir ama Rıza’nın eline geçen Ceyda’nın hediyesi ortalığı karıştırır. Afili Aşk dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çarşamba Dizileri 2019

Afili Aşk Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman!

Afili Aşk dizisi yeni yıl dolayısıyla bölümlerine ara verdi. Dizinin 29. yeni bölümünün kesin yayınlanma tarihi henüz açıklanmadı. Ancak 8 Ocak Çarşamba günü ekranlara gelmesi bekleniyor.

AFİLİ AŞK 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Melahat’in hastane odasında Kerem ile Ayşe’nin sahte evlilik yaptığını söylemesine pek kimse inanmaz. Ama Kerem’le Ayşe, artık ailelerine gerçeği itiraf edip gerçekten bir evlilik yapmaya karar verir. Ceyda, yine bir cinlik peşine düşüp yılbaşı için Kerem’le Ayşe’ye süpriz bir paket hazırlar ve onların evine götürüp gizlice bırakır. Şirkette yılbaşı için çekiliş düzenlenir. Kerem, Ayşe’nin kime çıktığını merak eder.

Ayşe’de Kerem’in kime çıktığını ve ikili hummalı bir araştırma yapmaya başlar. Sonunda ikisi de bir birlerinin isimlerini ele geçirir. Kerem, Ayşe’ye yüzüğünü verir. Ama Ayşe, bu evliliğe yalanlarla başladıkları için başlarına sürekli felaket geldiğini ama bundan sonra aralarında yalansız bir ilişki olacağını ve ailelerine gerçekleri açıkladıktan sonra o yüzüğü takacağını söyler. Kerem, Ayşe’nin babasıyla geçmişte yaşanan olayları konuşur.

Muhsin, Ayşe’nin babasının mallarını aldığını itiraf eder. Ama onun çok borcu olduğu için geçici olarak o malları üzerine almayı kabul ettiğini daha sonrada kendisine iade ettiğini açıklar. Kerem’in içi babasının konuşmalarından sonra rahatlar. İki aile yılbaşı gecesi için bir araya gelir. Kerem ile Ayşe, her şeyi itiraf etmek için fırsat kollar. Herkes hediyelerini alıyor verir. Gonca, Volkan’dan hediye yüzük ve evlenme teklif ediyor ama beklediği şey olmaz. Ceyda’nın hediyesini Rıza açar ve babasının ölümünün sorumlusunun Muhsin olduğunu kanıtlayan belgeyle karşılaşır.

Afili Aşk 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceyda’nın Hediyesi Ortalığı Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler