Ana SayfaDizilerKadın Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kadın Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve üç sezondur izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başaran Kadın dizisi 77. son bölümüyle geçen hafta ekranlara geldi. Dizinin 78. yeni bölümü normalde 31 Aralık Salı günü yayınlanacaktı ancak yılbaşı programı dolayısıyla yayınlanmadı. Kadın dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Salı Dizileri 2019

Kadın Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman!

Kadın dizisine yılbaşı dolayısıyla yayınına ara verdi. Ancak Fox Tv dizinin sevenlerini fazla merak ettirmeden yayın gününü açıkladı. Kadın dizisi 78. yeni böülmüyle 14 Ocak Salı günü saat 20:00’de izleyicisiyle buluşacak. Dizinin 78. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar, Arif’e büyük bir itirafta bulunur. Onun kendisini kurtarmak için kendisini tehlikeye atan Arif’e, ona bir şey olsaydı yaşayamayacağını söyler.

İşte Kadın dizisi 78. bölüm 1. fragmanı….

KADIN DİZİSİ 77. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar ile Arif arasındaki kırgınlık biter. İkili tekrar bir araya gelmeye karar verir. Bahar, Ari’in kendisine hediye ettiği kolyeyi takarak cevabını vermiş olur. Arif, Bahar’ın başının belada olduğunu anlar ve ona yardım eder. Enver, evde bir silah bulur. Bahar ile Arif ise silahı alıp apar topar denize atmak için yola düşerler. Kimseye görünmeden denize atmak için hayli uğraşırlar.

Deniz kıyısında sohbet ediyormuş gibi yapıp, sonra silahı denize atarlar. Ama Şirin, yine yapıyor yapacağını ve o silahı babasından önce bulup başka bir paketle değiştirir. Silahı da yanına alır. Arif ile Bahar ise Şirin’in silahı sakladığından habersiz silahtan kurtulduklarını düşünüp rahatlarlar. Şirin elindeki silahla yine ne kötülük düşünecek? Tüm bu olaylar Bahar ile Arif’i bir birlerine yakınlaştırır. Onca olaydan sonra Arif, Bahar’ın aşkına cevap verdiği için çok mutludur.

Bahar ile Ceyda, çocukların hediyelerini alıp hazırlar. Nisan ile Doruk, hediyelerini hem merak eder ve açmak için sabırsızlanır. Enver de yiyecek tabakları hazırlayıp Bahar’a gider ve Şirin’i çağırmaz. Arif’te hediyelerini alıp Bahar’a gider. Şirin tek başına kalır. Yaptığı kötülüklerden artık kimse ona güvenmez. Herkes mutlu bir şekilde yeni yıla girmeye hazırlanırken gelen gürültüyle irkilirler.

Kadın 76. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ortalığı Karıştıran Şirin’e Tüm Kapılar Kapanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler