Ana SayfaDizilerAdını Sen Koy Dizisi Tekrar Başlayacak Mı?

İlgili Postlar

Adını Sen Koy Dizisi Tekrar Başlayacak Mı?

TRT 1’in vazgeçilmez dizi filmi, Adını Sen Koy’un ekranlara erken veda etmesi hayranlarını üzdü. Hafta içi 16.40’ta yayınlanan ve yüksek reyting alan dizi Adını Sen Koy, izleyenlerde bağımlılık yapmıştı. 26 Mayıs Cuma günü, heyecanlı sahnesiyle bitiş yapan dizinin; pazartesi günü yayınlanmaması ise büyük merak uyandırdı.

Bu sezon yayınlanmaya başlanan aile dizisi; saf aşk, iyi niyet ve yalan temalı olması yanında eski ahlaki değerlere vurgu yapmasıyla da beğeni toplamıştı. Gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasına giren Adını Sen Koy dizisinin baş rolünde, Erkan Meriç ve Hazal Subaşı yer alıyor. Dizinin Ömer ve Zehra karakterlerini canlandıran ikili, izleyiciler tarafından birbirlerine çok yakıştırıldı ve sevildi. Özellikle dizinin fan sayfasında da takipçilerin gözdesi oldular.

Adını Sen Koy dizisi; zeki ve karizmatik iş adamı Ömer ile mütevazı aile kızı Zehra’nın, formaliteden yaptıkları evlilik hikayesinin gerçeğe dönüşme sürecini anlatılıyor. Başları beladan bir türlü kurtulmayan fakat çıkarsız, fedakar ve gururlu çifti oynayan Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, izleyiciler tarafından sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz Ocak ayında filmin yapımcı şirketinin değişmesi; öncesinde ise dizinin oyuncu kadrosunda değişiklikler olması ve yeni roller eklenmesi, filmin başka kanala satılacağı söylentilerini gündeme getirmişti. Fakat bu değişimle, Adını Sen Koy daha akıcı hale geldi ve TRT 1’in fenomen dizileri arasına girdi.

NE ZAMAN DEVAM EDECEK?

Geçtiğimiz hafta 180. bölümü ile sezon finali yapan dizi film Adını Sen Koy; uçurumda ölümle burun buruna olan çiftin aşklarını nihayet itiraf etmesiyle sona ermişti. İzleyenleri, acaba şimdi ne olacak? Merakıyla baş başa bırakan dizinin yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Dizinin tekrar ne zaman başlayacağı hakkında TRT’den ve film yapım şirketinden herhangi bir açıklama gelmedi. Tahminlere göre Adını Sen Koy 181. bölümüyle Kurban Bayramından sonraki günlerde yeniden yayınlanacak.

 

Erkan Meriç Kimdir?

Hazal Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler