Ana SayfaDizilerMüge Anlı’da Eltiler Birbirine Girdi!

İlgili Postlar

Müge Anlı’da Eltiler Birbirine Girdi!

Müge Anlı’da yeni oldukça ilginç ve dikkat çeken bir olay masaya yatırıldı.

Geçtiğimiz günlerde başlayan yeni cinayet davasında, kayınvalideleri Fatma Demir’in cinayeti nedeniyle iki elti programa konuk oldu. Özellikle cinayetin ilk gününden itibaren dikkat çeken isimlerden olan eltilerin, canlı yayında birbiriyle tartışma içerisine girmesi programın reklama gitmesine neden oldu.

Programda Zor Anlar

Konu ile ilgili elde edilen son bilgilerde ise özellikle eltilerden birisi programa ara verildikten sonra diğer elti Necla’yı tokatladı. 2 eltiyi karşı karşıya getiren bu cinayette, şu ana kadar sır perdesi aralanamadı. Özellikle önümüzdeki günlerde devam edilecek olan bu görüşmeler sonucunda cinayetteki bilinmeyenlerin açığa çıkarılması bekleniyor.

Özellikle programda cinayet konusunun işlenmeye başladığı ilk günden itibaren sürekli cinayet ile bu iki eltinin ilgisi olduğu üzerinde duruluyor. Bu konuda tüm işaretlerin eltileri göstermesi programa eltilerin dahil olması ile birlikte devam ederken, yapılan görüşmelerde şu ana kadar sonuç alınamadı. Fakat özellikle iki eltinin birbirine karşı tamamen agresif tutumlar sergilemesi ise gizli bir şeylerin olduğunu da düşündürmeye başladı.

Yayına ara verildiği sırada tartışmalar yaşanmış olmasına, karşın görüntüler ekrana yansıtıldı. Özellikle iki eltinin birbirine girdiği anlar oldukça dikkat çekti. Eltilerin program boyunca da birbirinin üzerine yürümesi ve birbirine zarar vermeye çalışmak istemesi gözlerden kaçmadı. Önümüzdeki günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert’te görüşmeye devam edecek cinayet konusunda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=RqNQUHxt5P4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler