Ana SayfaDizilerKanal D’nin Sevilen Dizisi Ekranlara Veda Ediyor

İlgili Postlar

Kanal D’nin Sevilen Dizisi Ekranlara Veda Ediyor

Kanal D’de yayınlanan ve ekranların iddialı dizilerinden birisi olarak görülen Hayat Şarkısı’nın final yapacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Son dönemlerde televizyon ekranlarının en dikkat çeken yapımlarından bir tanesi Hayat Şarkısı olurken azalan reytingler sonucunda özellikle dizinin yayın hayatına devam etmeyeceği ifade edildi. Konu ile ilgili paylaşılan detaylar sonrasında dizinin yayın hayatına veda edeceği net bir şekilde ifade edilirken bu durum en çok dizinin hayranlarında büyük bir üzüntü yarattı.

Hayat Şarkısı Finali Resmen Açıklandı

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda dizinin özellikle önümüzdeki hafta yayınlanacak son bölümü sonrasında final yapacağı ve yayın hayatına veda edeceği belirtildi. Bu açıklamalar ile birlikte dizinin final yapacağı net bir şekilde öğrenilirken, yaşanılan bu durum aynı zamanda dizi sektörünün ne kadar acımasız olduğunu da gözler önüne Serdi.

Öyle ki diziler için reyting oranlarının düşük kalması, kısa süre içerisinde dizilerin ekranlara veda etmesine neden oluyor. Dizi için geçtiğimiz dönemlerde alınan kararlarda özellikle yayın gününün değiştirilmesi gündeme gelmişti. Yayın gününü değiştirilmesi ile birlikte dizilerin reyting oranlarının artırılması hedefleniyordu. Fakat yayın günü değişse de dizi için beklentiler gerçekleşmedi ve dizinin reytingleri yine düşük oranlarda kaldı. Bu açıdan dizinin final yapması bir anlamda zorunlu duruma geldi.

Konu ile ilgili paylaşılan son bilgilerde reyting konusunda ciddi sıkıntıların olduğu ve dizinin yayın hayatına veda edeceği belirtilirken, özellikle bu programın yerine hangi programların yayın akışına dahil edileceği de merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler