Ana SayfaDizilerİlhan Mansız Furkan’ın İntikamını Alacak!

İlgili Postlar

İlhan Mansız Furkan’ın İntikamını Alacak!

Dün akşam Survivor’da eleme heyecanı yaşandı. Özellikle yarışmada hızlı eleme bölümlerine geçiş yapılması ile ilgili yarışmacıların yarışa devam etme ihtimali çok daha zorlaştı. Bu konu ile ilgili yapılan açıklamalarda, önümüzdeki günlerde hızlı elemelerin devam edeceği ifade edilirken, dün akşam yapılan programda özellikle yarışmaya veda isim sürpriz bir etki yarattı.

Furkan Hayallerine Veda Etti

Sabriye, Furkan ve İlhan Mansız arasında gerçekleşen elemede adaya veda eden isim Furkan Kızılay oldu. Özellikle yarışmanın ilk günlerinden itibaren yarışmanın en favori isimlerinden birisi olarak gösterilen Furkan Kızılay’ın yarışmaya veda etmesi, tüm ünlüler takımını üzüntüye boğdu.

Özellikle Sabriye’nin Adem ile olan ilişkisinin elemelere yansıması, ünlüler takımı içerisinde gruplaşmaların bir kez daha yapılmasına neden oldu. Dün akşam yapılan eleme sonrasında adaya veda edecek ismin Furkan olduğunun duyulmasının ardından, oldukça ilginç bir gelişme de yaşandı.

İlhan Mansız Ne Demek İstedi?

Yarışmanın favorilerinden birisi olan İlhan Mansız, Furkan’ı uğurlarken Furkan’a söylediği sözler bugünün gündemi oldu. İlhan Mansız’ın yapılan olaya karşı tepkili olduğu ve bu durumun intikamını alacağı şeklinde yorumlar yapıldı. İlhan Mansız Furkan’a gözünün arkada kalmaması gerektiğini söyledi.

Özellikle ada yaşantısı boyunca Furkan ile oldukça yakın olduğu görülen İlhan Mansız’ın yarışmacının elenmesi nedeniyle üzüntü duyduğu da ortaya çıktı. Sema, Serhat ve Esma’nın yakın arkadaşlarından olan Furkan’ın adaya veda etmesi bu üç ismin de tepki göstermesine yol açtı ve aynı zamanda Sabriye tüm yarışmacıların hedefi haline geldi. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde, özellikle bu konuda tartışmaların devam etmesi ve Sabriye’ye yönelik eleştirilerin sürmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler