Ana SayfaDizilerTV8 1 Haziran Perşembe 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 1 Haziran Perşembe 2017 Yayın Akışı

TV8 1 Haziran Perşembe yayın akışıyla yine birbirinden iddialı yapımları ekranlara taşıyacak. TV8 tarafından yapılan açıklamalarda TV8 1 Haziran Perşembe 2017 yayın akışını netleştiği ifade edilirken yeni günde yine birbirinden iddialı programlar TV8 ekranlarında olacak.

Yapılan açıklamalara göre TV8’de gün Günaydın Doktor adlı sağlık programı ile başlayacak. 08.00’a kadar devam edecek olan programın ardından sevilen çizgi film Maşa İle Koca Ayı TV8 ekranlarında yer alacak. Yayınlanacak bu programlar sonrasında komedi ve eğlence programı Oynat Bakalım tekrar bölümüyle ekranlarda yer alacak. 09.30 itibariyle canlı olarak yayınlanacak Aramızda Kalmasın’da ise özellikle magazin dünyasında ve merak edilenler ekranlara getirilecek. Bu program sonrasında özellikle 11.45’de Arda’nın Mutfağı ekranlara gelecek.

TV8 1 Haziran Perşembe Yayın Akışı Akşam Kuşağı

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Arda TV8’de Ramazan’a özel içerikleri ile yine oldukça dikkat çekiyor. Ramazan boyunca Ramazan’a özel programları ile ekrana gelecek olan Arda’nın Mutfağı, bu bakımdan en dikkat çekecek yapımlardan bir tanesi olacak.

Arda’nın Mutfağı sonrasında ise ekranlara 12.45 itibariyle Yaşamdan Hikayeler gelecek. Ardından Survivor Panorama ile Survivor heyecanı başlayacak. Survivor Panorama sonrasında ise Gerçeğin Peşinde canlı olarak ekranlara gelecek. Ardından Survivor 2017 yeni bölümü ile heyecan başlayacak. Bu gece boyunca TV8 ekranlarında Survivor yer alacak. Gece ise 00.15 itibarıyla Emre Dorman ile Kuran’ın izinde 02.00 itibariyle ise Bekir Köse ile Sahur Vakti TV8 ekranlarında olacak. Yayınlanacak Bu programlar ile birlikte TV8 1 Haziran Perşembe günü sonlanmış olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler