Ana SayfaDedikoduAdem ve Turabi Tartışmasına, Survivor Berna'dan İlginç Yorum

İlgili Postlar

Adem ve Turabi Tartışmasına, Survivor Berna’dan İlginç Yorum

Adem ve Turabi kavgası Survivor 2018 yarışmasına damga vuruyor. İki güçlü ve sinirlerine hakim olamayan yarışmacılar ters düşünce, ortaya görmek istemediğimiz durumlar çıkıyor. Survivor Berna Canbeldek bu konu hakkında ilginç yorumlarda bulundu. Berna Canbeldek ikili hakkında ne dedi? Detaylar haberimizde…

Adem ve Turabi Tartışmasına, Survivor Berna’dan İlginç Yorum

Berna Canbeldek Kimdir?

Survivor’ın sevilen yarışmacılarından biri olan Berna Canbeldek, Adem ve Turabi hakkında olan kavgayı yorumladı. Berna, “Adem ve Turabi, ikisi de çok dik ve baskın karakterler. Çok iyi niyetliler. Döndüklerinde de dönerler, kimse tutamaz. Acun ağabeyin istemediği sınır geçilirse geri dönülemez noktaya gidebilir olay. Pascal Nouma ve Nihat Doğan vardı ya küçücük bir hikaye kalır yanında. Elleri arkada, kafalar dik bu durumu sevdim. Birbirlerine dokunmak durumu yok.” dedi.

Survivor’da Adem Turabi Kavgasının Yayınlanmayan Görüntüleri! Adem Kameramana Da Hareket Yaptı!

Açıklamalarına devam eden Berna, “Turabi ikinci kez yapmaz bunu. Öyle bir kural yok. Kimde hata varsa gerçekte,n o kişi Turabi ise eğer yine gider özrünü diler. Ama Adem’i o yönünden tanımıyorum daha. İnşallah onun da öyle bir yapısı vardır. Ben şaşırıyorum. Çünkü ben Turabi’yi çok seviyorum. Onları tartışırken görürken Turabi’yi hiç fark etmez benim için Mustafa, Adem, Anıl… Üzülüyorum çünkü ben. Turabi çok ılımlı bir insan normalde, güzel bir tartışabilecek bir adam normalde. Neden bu kadar dikleşiyorlar anlayamıyorum, anlam veremiyorum.” şeklinde devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler