Ana SayfaDizilerKadın 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Doruk Babasını Görüyor

İlgili Postlar

Kadın 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Doruk Babasını Görüyor

Salı akşamının vazgeçilmez dizisi olan Kadın, 31. heyecan dolu bölümün ardından sezon finalinin ilk fragmanını yayınlandı. Nefes kesen fragmanı yayınlanan Kadın dizisi izleyenleri oldukça heyecanlandı. Kadın 32. bölüm fragmanı da yayınlandı. Doruk, Sarp’ı hastanede görüyor. Kadın dizisi fragman detayı haberimizde…

Kadın 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Doruk Babasını Görüyor

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın dün akşam yine heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Sarp, Bahar ve çocuklara biraz daha yaklaşıyor. Hiçbir şeyden habersiz, hala eski günlerin hayalini kuran Bahar’ın gerçekle yüzleşmesi an meselesi.  Kadın dizisi 32. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Doruk, Sarp’ı görüyor. Peki bu karşılaşmanın sonunda neler yaşanacak? Yeni bölüm için heyecan dorukta.

Kadın 31. Bölümde Neler Oldu?

Enver, Sarp’ın yaşadığını öğrendikten sonra öfkesini bastıramaz ve Sarp ile görüşmeye karar verir. Fakat bu hamle Enver için oldukça tehlikelidir. Sarp’ın yaşadığını Ceyda ve Yeliz’e söylemesi üzerine de Yeliz gerçeği Bahar’dan saklamak istemez. Suat ise elindeki Şirin kozunu en akıllıca şekilde kullanmaya karar verir ve onu Pırıl ile tanıştırır. Bunun üzerine ailesinden birine zarar gelmesini istemeyen Şirin, Suat ile iyi anlaşmak ister.Arif, Ceyda’nın cesaretlendirmesi üzerine duygularını Bahar’a itiraf eder. Arif’in söyledikleri karşısında şaşıran Bahar’ın ise bu itiraf sonucunda cevabı merak konusu. Kadın dizisi heyecan dolu sezon finali ile salı akşamı sevenleriyle buluşacak.

Kadın 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Doruk Babasını Görüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler