Ana SayfaDizilerAcun'dan Turabi'ye: Burası Senin Çiftliğin Değil!

İlgili Postlar

Acun’dan Turabi’ye: Burası Senin Çiftliğin Değil!

Survivor 2018 yarışmasının 57. bölüm fragmanı yayınlandı. Agresifliği ile bilinen Turabi’ye Acun Ilıcalı’ya sert tepki izleyenleri şoka uğrattı. Kritik öneme sahip dokunulmazlık oyunu sırasında son haftaların kaybeden takımı Ünlüler’de sinirler iyice geriliyor.

Turabi Çamkıran Kimdir?

 Acun’dan Turabi’ye: Burası Senin Çiftliğin Değil!

Ünlüler için Survivor çok güzel giderken Gönüllü takımının kendine gelmesiyle Ünlüler takımı neye uğradığını şaşırdı. Son 9 oyunu art arda kaybeden Ünlüler takımının yarışmacılarında sinirler iyice gerildi.  Kritik bir dokunulmazlık oyununa çıkan Ünlüler bu oyunu almanın, Gönüllüler de serilerini arttırmanın peşinde olunca oyunda sinirler gerildi.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Dokunulmazlık oyunu sırasında gönülüller takımı benchine gelen Turabi ve Anıl arasında çıkan tartışmaya Hakan’da tepki gösterince bu sefer Turabi Hakan ile tartışmaya giriyor.  “Hakan kendine gel, beni böyle tersleyemezsin. Bana el kol hareketi yapamazsın” diye bağırdıktan sonra rakibinin üzerine yürüyor. Takım arkadaşlarının sakinleştirme çalıştığı Turabi, bu kez de küfürler savuruyor.

Anıl Berk Baki Kimdir?

Tüm bu olanlara şahitlik eden Acun Ilıcalı, Turabi’nin bu başına buyruk hareketlerine oldukça sinirleniyor. Yarışma bittikten sonra bu konuya değinen Acun Ilıcalı, “Turabi’yi başta uyardım. Burada sen kendi kurallarını uygulamaya başladın. Burası senin çiftliğin değil Turabi. Bununla ilgili akşam karar vereceğiz” ifadelerini kullanıyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler