Ana SayfaDizilerİddialı Yapımları Tutmayan Kanal D’den Yeni Bir Dizi Geliyor: Aldatıldık…

İlgili Postlar

İddialı Yapımları Tutmayan Kanal D’den Yeni Bir Dizi Geliyor: Aldatıldık…

Kanal D’nin iddialı yapımları bir bir final yapınca, yeni bir projesiyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aldatıldık adında bir dizi yayınlanmaya hazırlanan Kanal D Türkiye’nin kanayan yarasına parmak basacak.

İddialı Yapımları Tutmayan Kanal D’den Yeni Bir Dizi Geliyor: Aldatıldık…

Bilindiği üzere Gani Müjde’yi seven takipçileri artık yeni  bir proje bekliyordu. Gani Müjde, imzasını attığı işlerle başarılı olmaya devam ediyor. Türkiye’nin kanayan yarasına parmak basan ve hepimizin alışık olduğu konu ile gelen Gani Müjde’nin bu projesi herkesi heyecanlandırıyor. Fragmanları Kanal D tarafından kabul edilen projenin oyuncularla da deneme çekimi yapıldı ve her şey yolunda gibi duruyor.

Projenin konusuna aslında hepimiz hakimiz. Halkın yatırıp yapıp elindeki avucundaki her şeyin alınmasını anlatan proje 1990 yılından sonra Türk halkını mağdur eden bu yapıların içinde; Bankerler, bankalar, bitcoin, kripto paralar, Çiftlik Bank, Deniz Feneri… gibi yapılar bulunmakta.

İşte bu yapıların içerisinde gelişecek olan komedide Peker Açıkalın ile anlaşıldı. Kanal D’nin yapımın içerisinde görmek istediği Peker Açıkalın’ın oynadığı tanıtım beğenildi. Peker Açıkalın bizi aldatmaya geliyor. Oyuncunun mimikleri ile lezzetlendirdiği oyunculuğu ekranlarda kahkaha tufanı yaratacak. Anlaşılan ağlanacak halimize güleceğiz!

Gani Müjde’den Bomba Çiftlik Bank Projesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler