Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı' dan birleşme partisi detayları!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’ dan birleşme partisi detayları!

Survivor hakkında sosyal medyadan sık sorulan soruları ve merak edilenleri Acun Ilıcalı dün canlı yayında cevapladı. Acun Ilıcalı’nın samimi açıklamalarda bulundu. İşte Detaylar…

Saba Tümer: Beni de Survivor’a al Acun!

Acun Tüm Soruları Cevapladı…

“Instagram’dan gelen soruları cevaplayacağımı söylemiştim. 30 bin soru geldi. Bunların arasında 70-80 tanesini cevaplayacağım. Seyircilerimiz bunun cevabını çok iyi biliyor. Yarışmacıların arasındaki dengesizlikten dolayı. Bu sene bir konsept denedik. Bundan 10 sene önce Fenerbahçe-Galatasaray yapmıştık. Tutmadı. Yenilikler yapmaya çalıştık. All Star karşısında Gönüllüler bize heyecan verdi. Planladığımız gibi olmadı. Bir takım devamlı yenmeye başladı. Burada bir ümitsizlik gördük. Bizim bu duruma bir şey yapmamamız duruma müdahale edemediğimiz gösterdi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı “Fanatizm İyi Değil” dedi.

“Birincisi takımların DNA’sını bozmayalım dedik. Karman çorman iki takım olmasın istedik. İki isim olması gerekiyordu. Ünlüler-Gönüllüler yaptık. Eski ünlüler ve eski gönüllüleri ayırdık. Ünlüler tarafına zayıf bir yarışmacı koyup, takımı aşağıya çekmek istemedik. Mustafa Kemal de oraya geçince parladı.”

“Seyircilerimizden şunu rica ediyorum. İş fanatizme dönmüş durumda. Bizim yorumcularımız kimseyi tanımıyor. Yorumcu seyircinin dediğini mi yapsın? Hata yapıyorlarsa da haftada 15 saat yayına çıkıyorlar. Fanatizm iyi değil. Şuur kapanması olmaması lazım. İlgi göstermek, ciddi şekilde takip etmek güzel. Oradaki kardeşlerimizin yaşı da küçük. Onların heyecanını da anlıyorum. Bazen komik şeyler yazıyorlar. 3 sene önce ne yaptığımı yazıyorlar. ‘2015’te Semih kalan oyların tamamını açmanı istemişti, kabul etmemiştin. Turabi isteyince açtın’ diyor. Negatif bir şey yazıldığı zaman benim moralim bozulmuyor. Gülümsüyorum. Çok hassas konular dışında elbette. Hayatımda kimseye dava açmışlığım yoktur. eksi sozluk’te Survivor’a ilgi duyan bir grup var. Onları takip ediyorum.”

İbrahim Büyükak Kimdir?

Acun’dan Birleşme Partisi İle İlgili Açıklama!

Birleşmeye katılacak ünlüler arasından genç şarkıcı Aleyna Tilki ve Oyuncu ve sunucu İbrahim Büyükak gelecek müjdesini izleyicilere vermiş oldu.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler