Ana SayfaDizilerÇukur’da bir ayrılık daha...diziye kim veda etti?

İlgili Postlar

Çukur’da bir ayrılık daha…diziye kim veda etti?

Pazartesi akşamları Show Tv ekranında yer alan Çukur dizisi, izleyiciler tarafından beğeniyle izleniyor. Fenomen bir dizi haline gelen Çukur dizisi, geniş izleyici kitlesine sahip oldu. Çukur dizisi pazartesi günü ekrana gelmesinin ardından Baykal’ın öldürülmesi ile diziyi takip eden izleyicilerin gündemine oturdu. Dizide Beyefendi lakabını taşıyan Burak Sergen, Rus Mafyası tarafından öldürülmesinin ardından diziden ayrılan isim oldu. Baykal’ı vuran isim ise diziye geçtiğimiz haftalarda katılan ve Saygın Soysal’ın canlandırdığı Elvis karakteri oldu. İşte detaylar…

Çukur’un inanılmaz düşüşü, İstanbullu Gelin’in yükselişi! Hangi dizi inişte, hangi dizi çıkışta?

Çukurda Sürpriz Ayrılık…

Dizinin yayınlanan bölümünde sürpriz ayrılıklar yaşandı. Çukur’da Beyefendi lakaplı usta oyuncu Burak Sergen’in canlandırdığı Baykal Rus mafyası tarafından öldürüldü. Diziye geçtiğimiz haftalarda katılan ve Saygın Soysal’ın canlandırdığı Elvis karakteri de sürpriz bir isim tarafından vurularak öldürüldü. İzleyiciler büyük şok yaşadı.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukurda Neler Yaşandı…

Çukur’un yayınlanan son bölümünde, Yamaç, Elvis’i yakaladıktan sonra Emrah geliyor. Yamaç, Emrah’ın kendilerine neden yardım ettiğini merak ediyor. Konuşmalarında Emrah’ın asıl benim sevdiklerime kimse zarar vermez demesi Yamaç’ı şüphelendiriyor. Emrah’ın Sena’nın ağabeyi olduğunu düşünüyor. Emrah, amirlikten istifa ettiğini söyleyerek Elvis’i vuruyor.

Babası Baykal’dan haber alamayan Emrah Nazım’ın yanına gidiyor. Nazım ise her şeyin bittiğini Baykal’ın öldüğünü söylüyor. Nazım’dan kendisini babasının yanına götürmesini istemesiyle Baykal’ın cesediyle karşılaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler