Ana SayfaDizilerÇukur'da inanılmaz olay! Selim, Cemil'e aşkını itiraf etti!

İlgili Postlar

Çukur’da inanılmaz olay! Selim, Cemil’e aşkını itiraf etti!

Çukur’da inanılmaz anlar. Saadet ile evlenmek üzere damat hamamına giden Cemil, Selim’in itirafı ile şoke oldu. Selim Koçovalı’nın sırrı, hiç beklenmedik bir anda Cemil’e aşkını itiraf etti. O anları izleyenler gözlerine de, kulaklarına da inanamadı. Gelin bir de o şaşkınlık yaratan anları birlikte inceleyelim.

Çukur’da bir ayrılık daha…diziye kim veda etti?

Çukur’dan izleyiciye ters köşe

Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümüne Saadet ve Cemil’in düğün hazırlıkları merakla izleniyordu. Vartolu’nun yumuşak karnını bulan Sultan Hanım ve İdris Koçovalı, ondan intikam almanın en etkili yolu olarak Saadet’i evlendirmeyi gördü. Sıradan düğün hazırlıkları Çukur’da devam ederken, herkes Vartolu’nun Saadet’le evlenecek olan Cemil’i öldürmesini bekliyordu. Çünkü, bu infaz sadece Vartolu’dan bekleniyordu. Ancak, durum hiç de izleyicilerin tahmin ettiği gibi olmadı. Çukur, adeta ters köşe yaptı. Bu kimsenin aklına gelmezdi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Cemil’e damat hamamında büyük şok

Saadet ve Cemil’in düğün hazırlıkları devam ederken, Cemil Koçovalılar tarafından damat hamamına götürüldü. Selim’in bu evlilikten hiç de memnun olmadığı gözle görülüyordu. Ama, Selim’in bu durumunun Vartolu’nun ortalığı karıştırmasından endişelendiği şeklinde yorumlanıyordu.

7 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Çukur mu? Söz mü?

Selim Cemil’e aşkını itiraf etti

Selim ve Cemil, hamamda sohbet ederlerken Cemil’in aşık olmadığı bir kadınla evlenmesi üzerine sıradan bir konuşma yapıyorlardı. Tabi ki ilerleyen saniyelerde bu konuşmanın hiç de sıradan olmadığı anlaşıldı. Cemil’in aşık olduğu biriyle evlenme hayallerinin ancak yaşlandığı zaman gerçekleşebileceğini söylemesi üzerine Selim’den beklenmedik bir hamle geldi. Cemil’in gözlerine anlamlı anlamlı bakan Selim, Cemil’e “Benim kabulüm” diyerek şoke etti. Cemil, donmuş şekilde Selim’e bakarken, kendisine aşık olduğunu ve onu bekleyeceğini ima eden Selim, yerinden kalkıp uzaklaştı. Selim’in beklenmedik aşk itirafının ardından hem Cemil, hem de ekran başındaki izleyiciler şoke oldu.

Selim Koçovalı’nın sırrı çözüldü

Selim, karısı Ayşe ile birlikte olamıyordu. Evlilikleri sadece bir arkadaşlıktan ibaret olan çiftin gerçeğinin bu şekilde olabileceği tahmin edilmemişti. Selim’in erkeklere ilgi duyduğunu kimse düşünmemişti.

Selim Cemil’i elleriyle boğdu

Cemil, düğün sırasında aldığı alkolün de etkisi ile Ayşe’ye olan duygularını itiraf etti. Ayşe’ye kaçma teklifinde bulunan Cemil, Ayşe tarafından başına vurulan saksı ile yaralandı. Nikahın kıyılması için Selim’in Cemil’i aramaya koyulması ile onları bulması bir oldu. Cemil, kanlar içinde yerde yatarken, Selim onları buldu. Ayşe’nin Cemil’in hakkındaki gerçeği bildiğini ve kendisine kaçma teklifinde bulunduğunu söylemesi ile Selim harekete geçti. Can çekişen Cemil’i dizine yatıran Selim, onu boğarak öldürdü. Selim’in Cemil’i boğarken döktüğü gözyaşları yürek burktu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler