Ana SayfaÜnlülerSaba Tümer: Beni de Survivor'a al Acun!

İlgili Postlar

Saba Tümer: Beni de Survivor’a al Acun!

Saba Tümer’den Acun Ilıcalı’ya istek! Saba Tümer, canlı yayına bağlanıp Acun Ilıcalı’ya kendisini de Survivor’a götürmesini istedi. Ilıcalı, Saba Tümer’in beklenmedik sürpriz teklifi karşısında şaşkınlık yaşadı. Detaylar haberimizde…

Survivor Damla, Şeyma Subaşı’nın arkadaşı mı? Acun Ilıcalı açıkladı!

Saba Tümer Survivor’a gitmek istiyor

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programına konuk olarak katıldı. Ilıcalı, büyük bir şok yaşadı. Canlı yayın sırasında Saba Tümer telefonla programa katıldı. Acun Ilıcalı’dan kendisini Survivor’a götürmesini isteyen Tümer, özel bir parkur yapmasını da istedi.

Saba Tümer Kimdir?

Survivor’daki hareketleri yapamam

Saba Tümer, “Survıvor sevenlerine bir şey söylemek ister misin?” sorusuna “Sevgilerimi gönderiyorum. Ben de gelmek istiyorum ama seyirci olarak. Oradaki hareketleri yapamayacağıma eminim.” şeklinde esprili bir yanıt vererek herkesi güldürdü.

Acun Ilıcalı kimdir?

Saba gibileri partide bir araya getirmeyi düşündüm

Acun Ilıcalı, Saba Tümer’in yarışmadaki hareketleri yapamayacağını söylemesi üzerine “Saba ve onun gibileri birleşme partisinde bir araya getirerek yarıştırmayı düşündüm.” dedi.

Survivor 2018 birleşme partisine kimler katılacak?

Programda, Survivor 2018 birleşme partisi hakkında da bilgi veren Acun Ilıcalı, genç şarkıcı Aleyna Tilki ve dün akşam evlenen ünlü oyuncu İbrahim Büyükak’ın birleşme partisine katılacak isimler olduğunu açıkladı.

Şeyma Subaşı ve Survivor Damla arkadaş mı?

Eşi Şeyma Subaşı’nın Survivor yarışmacısı Damla ile arkadaş olduğu iddiaları hakkında da açıklama yağan Acun Ilıcalı, böyle bir şeyin söz konusu olmadığının altını çizerek “Puzzle koysak ‘Adem yapmasın’ diyen oluyor. Havuz koyduğumuz zaman ‘Gönüllüler kazansın’ diye oluyor. İki taraftan 2 aday çıkması bizim için daha iyi değil mi? Son parkur havuzdu. Biri bize anlatsın o zaman. Biz neden havuz koyuyoruz? Parkurlar 15 gün önceden hazırlanıyor. Birisinin kazanması bize ne avantajı olabilir. Arkadaşın diyorsanız? Benim arkadaşlarım daha bir şey kazanmadı. Ben rap hastasıyım. O Ses’te bir tane rapci kazanmadı. Adem derseniz yazın beraberdik. Hilmi Cem, dizisini bırakıp geldi. Burada ne dönüyor olabilir. ‘Damla Şeyma’nın arkadaşı’ dediler. Arkadaşı olsa ne olur. Zaten tanışmıyor. Şeyma’nın tek tandığı Marcus’tu. İlk hafta elendi adam.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler