Ana SayfaÜnlüler"İnsanlık Suçu" yeni bölümüyle büyük ses getirdi!

İlgili Postlar

“İnsanlık Suçu” yeni bölümüyle büyük ses getirdi!

Kanal D’nin sevilen dizisi “İnsanlık Suçu” 5 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’da ekrana gelen yeni bölümü ile dikkatleri üstüne topladı! Yeni bölümünde neler yaşanacağı ise merak konusu oldu!

 İnsanlık Suçu’nda neler yaşandı

Cemal, ilk defa gördüğü babaannesi Kadriye’den baba yadigârı atölyeyi ister. Kadriye bir şart koşar. Eğer annesini silerse, istediğini alacaktır. Cemal, bir seçim yapmak zorundadır. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya deliye döner. Cemal günden güne ondan tamamen kopmaktadır.

Gökhan ise; hapisten yeni bir çevre edinmiş çıkar. Artık onun adına can yakan gizemli bir yardımcısı vardır.

Suna evden ayrılıp ayakları üzerinde durma mücadelesi verirken, Cemal’den uzak kalmaya kararlıdır ama tam tersi olur. Suna ne kadar dirense de Cemal’den uzaklaşamaz… Kader ikilinin yollarını yeniden kesiştirir. Ve Cemal’in bu tesadüfe bir itirazı olmayacaktır.

Diğer yandan Esra, Selim’in acısından ne yaptığını bilmez haldedir.  Yeni tanıştığı gizemli kadın, Esra’nın hayatını bambaşka bir hale getirecektir.

Malikânede ise, sular durulmuyordur. Sami gerçeği daha fazla saklayamaz ve Cemal’in babası olduğunu annesi Kadriye’ye açıklar. Bu yeni bilgi Gökhan’a hiç istenmeyen bir anda ulaşınca, ortalık karışır.

Yeni Bölümde neler olacak?

6. Bölümde Hayriye, torunu Cemal’le uzun uzun konuşur. Cemal, ondan atölyeyi ister. Orada babasının anıları olduğunu ve onlara ait olduğunu söyler. Kadriye bu fikre sıcak bakar ancak bir şartı vardır… Kadriye, Cemal’in annesi Hülya’yı sevmez ve Cemal’den de onu silmesini ister. Cemal iki arada kalmıştır. Ya atölyeyi alacaktır ya da annesini seçecektir. Peki Cemal ve Hülya arasındaki gerginlik bu oluşan durumu destekleyecek midir?

 

 KÜNYE

Yapım                  : Pastel Film

Yapımcı               : Efe İrvül

Yönetmen          : Barış Yöş

Senaryo               : Vilmer Özçınar, Nalan Merter Savaş

Proje Tasarım   : Can Sinan

Oyuncular          : Kaan Yıldırım (Cemal), Gizem Karaca (Suna), Ahmet Mümtaz Taylan (Sami), Melike İpek Yalova (Cevher), Serkay Tütüncü (Gökhan), Deniz Uğur (Emel), Laçin Ceylan (Hülya), Cansu Dağdelen (Esra), Funda İlhan (Cavidan), Ayşe Akın (Neslihan), Oğuz Öztekin (İbrahim), Müşerref Göksever (Gül), Dursun Poyraz Saygılı (Fehmi), Sema Çeyrekbaşı (Kadriye), Gökhan Mete (Mahmut), Cem Zeynel Kılıç (Sabri).

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler